Treceți la conținutul principal

Ganduri....

Sã fii atât de puternic, încât nimic sã nu-ti perturbe linistea mintii.Sã vorbesti fiecãrei persoane pe care o întâlnesti despre sãnãtate, fericire si prosperitateSã faci în asa fel încât toti prietenii tãi sã simtã cã, este ceva bun în ei.Sã privesti numai partea luminoasã a fiecãrui eveniment si sã faci ca optimismul tãu sã devinã adevãrat.Sã te gândesti, sã lucrezi si sã te astepti numai la BINE.Sã fii tot la fel de entuziast pentru succesele altora cum esti pentru ale tale.Sã uiti greselile trecutului si sã te focalizezi numai cãtre marile achizitii ale viitorului.Sã ai tot timpul o fatã veselã si sã întâmpini fiecare fiintã cu un zâmbet.Sã-ti oferi atât de mult timp pentru a te perfectiona încât sã nu ai timp pentru a-i critica pe altii.Sã fii prea calm pentru a te îngrijora, prea nobil pentru a te supãra, prea puternic pentru a-ti fi teamã prea fericit pentru a permite prezenta necazurilor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .