Treceți la conținutul principal

Iubire si sclipici

La multi ani tuturor, nu am mai scris pentru ca am tot fost intre drumuri si idei. Ma gandesc de cateva zile la aceasta tristete a oamenilor de zi cu zi, la ce simt amantele care isi asteapta iubitii, cand acestia sunt acasa cu famiile lor, la copii singuri fara parinti si la parintii care nu au copii! Suna ciudat, dar unii asa constientizeaza ca au prietenii buni, ca au o familie minunata cu care au ce sa imparta, fie bucurie , fie tristete!

Chiar daca am fost domnisoara sclipici in seara de revelion, pentru ca asa a fost sa fie, m-am bucurat ca am putut fi macar atat!Am lasat o urma pe unde am trecut, o urma din mine, din bucuria mea, din speranta intr-un an care a venit cu incredere ! am zambit atunci cand prietenul meu mi-a spus ca nu sterge curand sclicpiul din casa ...asa ca sa-i mai aminteasca de mine, o fi o dovada de iubire si asta. Poate nu am sa mai fiu curand "sclipici", dar stiu ce voi fi in cativa ani...!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .