Treceți la conținutul principal

Shut it off


Drumul insingurarii este calea cea mai sigura catre inima. Tinerii de azi fug de ei înşişi. Nu vor sa se descopere, sa se inteleaga, din suflet vine acea descoperire a eu-ului, a dorintei de a face ceva mai bun, de a vorbi cu Dumnezeu, de a nu se raporta la altii, de a nu imita, gesturi si cuvinte. De ce sa facem ce fac toti, pentru mine este o mare enigmna asta...!?

"Era o fetita care avea doua radiouri unul in dreapta, altul in stanga, cu doua casti, una in urechea stanga alta in cea dreapta, probabil ca erau doua programe: unul de sport si unul de muzica, si eu i-am spus: Shut it off- Inchide-le. Si stiti ce mi-a zis? Parinte, daca le inchid, innebunesc! Ce tragedie la o fetita de 14 ani sa spuna lucrul asta! Dar nu poti sa stai pe banca aia pur si simplu? Stai o ora acolo! Dar ce sa fac? Nu faci nimic; stai si taci; poate Dumnezeu vrea sa-ti spuna ceva ! "

Pr. Visarion Alexa

Comentarii

ivona a spus…
Ce mica e lumea uneori...In ultima vreme vorbesc cu Pr Visarion...Probabil stii ca slujeste la biserica din Militari, vizavi de liceul Tudor Vladimirescu.Predica frumos si bine, are o rabdare si-o blandete...

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .