Treceți la conținutul principal

Dreptul la timpNumai adevarul ii face liberi pe oamenii , ii elibereaza de tot ce este negativ si ii invata sa traiasca in armonie. As traduce armonia prin fericire. Ar fi bine daca viata ar fi o carte de bucate in care sa gasesti o reteta pentru fiecare problema. Am inteles ca orice ai face, fericirea numai de la oamenii vine. Ea se construieste la limita imposibilului...

Pana nu demult iti stiam toate umbrele, toate privirile si tacerile tale ce nunata aveau si cata rabdare uneori...Stiam tot ce e mai departe de tine, atat de departe incat uitam de mine. Am stiut tot ceea ce tu, nu ai stiut din tine. ..Stiam pana si tonalitatea primului cuvant pe care il rosteai in prag de seara. Cu timpul silabele au capatat alt rasunet prin melancolie, rabdare si rugaciune. Ceea ce umanitatea desparte, angelicitatea apropie...


"Fereasca Dumnezeu sa te balbai, cand esti intrebat mai mult din gene decat
din buze: "Ma iubesti?" "

A. Plesu- Ingerii si iubirea

Comentarii

Indigo a spus…
Libertatea incepe printr-un adevar si sfarseste intotdeauna prin iertare. "...intre voi...mai e un pas, atata doar a mai ramas, e vina lui si dreptul tau la fericire..."

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .