Treceți la conținutul principal

Drumul

In ziua de azi alegam spre nicaieri, dorind intotdeauna ce are cel de langa noi. Mai bine ne-am raporta la ceea ce putem face, la valoarea noastra, sa fim noi, un exemplu de respect. Fericirea nu vine niciodata atunci cand trebuie, ci doar cand suntem pregatiti sa o primim!

Ce poveste si cu radarul acesta !Poate ca ar trebui " un radar " pentru orice drum pe care il alegem in viata. M-am amuzat cu un amic pe seama radarului pe care il primise in dar. Daca si el, care este o persoana echilibrata are nevoie de asa ceva, stau si ma intreb, ce fac cei care nu gasesc drumul…

Iona nu gasea calea spre iesirea la liman, dar a luptat pana in ultimul moment. Fiind un visator, isi inchipuia a construi o banca de lemn in mijlocul marii : " M-am gandit bine, lucrul asta l-as face cu draga inima. Ar fi un lacas de stat cu capul in maini, in mijlocul sufletului... ". Banca este simbolul de stabilitatea intr-o lume instabila, "marea". Poate ca avem nevoie de aceste elemente ale orientarii, ale statorniciei sa putem merge mai departe...


Comentarii

chirutacorina a spus…
frumos,original ,imi place

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .