Treceți la conținutul principal

Suflet de primavara

Cred ca afara “oficial e Primavara”! Ce frumos suna acest anotimp cand stii sa-l privesti si sa-l simti cu adevarat. In Bucuresti chiar daca e mai cald, oamenii tot sufletul inghetat au, suparati si incruntati. Alearga care mai de care, cumparand cate un martisor in graba, daruindu-l mai mult din obligatie si nu din suflet. Astazi mi-a facut placere sa primesc, poate un ultim martisor. Cu respect si cu teama ma plec in fata acestor gesturi pline de candoare....Sper si atat.

Uneori lacrima topeste si spala durerea.Te curata de tot ceea ce nu credeai vreodata. Ca solutie oamenii au inventat tot felul de metode, de exemplu clipa, ca solutie a timpului. Poate de acolo sintagma "sa-ti traiesti clipa"!

Admir vitalitatea si linistea oamenilor de la sat. La tara primavara se simte altfel, toti isi pregatesc unelete pentru camp, isi matura casele, isi curata via si gradinile, asa ca voi pleca si eu spre “mosie” sa simt cum e sa fii in viata!


Primavara vesnica sa va fie sufletul...Sanatate deplina!

La multi ani, Martisor!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .