Treceți la conținutul principal

Ce spun ochii?


Mi-au placut intotdeauna privirile care ascund dorul. Sa-ti doresti adevaratul respect din priviri, nu cel spus. Ochii mari deschisi reprezinta semnul recunoasterii. Deschiderea la maximum a ochilor are loc atunci cand o persoana simte o atractie fizica puternica fata de alta. Femeile din Islam, lasa sa se vada doar ochii, ca parte sugestiva a corpului. Copiii fac, uneori ochii mari deschisi de bucurie sau din dorinta de a comunica, salutand apropiere fata de ei. Pana la varsta de 6 saptamani, bebelusii zambesc catre petele negre si rotunde, pentru ca le percep ca pe niste ochii.

Barbatii sunt dominati vizual de femei, dar ofera mai mult contact vizual in timp ce vorbesc decat in timp ce asculta. Dar, atunci cand fac curte, situatia se schimba. Barbatii ofera priviri incantate femeilor care le plac, chiar si in timp ce asculta. Cand se intalnesc privirile adultilor, de obicei ele se resping, acest lucru poate insemna teama sau protectia. Multi sunt cei care isi ascund privirile in spatele ochelarilor de soare!

Astazi zambetele si privirile intense sunt foarte pretioase si rare, nu le mai regasesti decat putin. Am facut un experiment intr-una din zilele trecute, am zambit si am constatat ca oamenii au acel reflex de a-si indrepta privirea in alta directie. Sunt tematori, umiti si fug. Nu este si cazul privirilor de dor sau celor de dragoste. Privirea persista asupra persoanei indragite, apare zambetul , o inclinare intr-o parte a capului si o privire pe sub gene. Ridicare din sprancene demonstreaza interes, consimtamant si intelegere. De asemnenea, sprancenele sporesc energia unui zambet, poate acesta este si motivul pentru care femeile isi creioneaza si-si aranjeaza sprancenele. In curtare, nu uita: priveste ca sa fii privit!

Cuvintele au fost spuse, sentimentele si privirile se vor intalni candva….

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .