Treceți la conținutul principal

Lady, Lady (II)

Nu am auzit vorbind despre barbatism, dar de feminism, da. Femeia ramane pentru barbat, farmecul, armonia, frumusetea si unitatea casei. Uneori ea poate fi taina care nu se poate dezlega, se cunoaste doar prin traire si impartasire. Mi-ar placea sa cred ca putem vorbi de o eleganta morala, nu numai vestimentara. Frumusetea si bogatia sunt trecatoare, adevarata valoare a unei femeii ramane caracterul si finetea ei in comportament .

Renoir

 • O lady se ridica in picioare cand este prezentata altor persoane din birou;
 • O lady nu discuta excesiv despre afaceri in cadrul unui eveniment social. Ea lasa acest lucru pentru orele de program ;
 • O lady nu mesteca guma la birou;
 • O lady inainte de a initia o conversatie, intreaba pe asociatii ei daca nu cumva sunt ocupati;
 • Nu-si redacteaza corespondenta personala pe hartie cu antetul firmei unde lucreaza;
 • O lady isi pastreaza cumpatul la birou, daca simte ca pierde controlul asupra propriei atitudini ori este gata sa planga , se va retrage cu discretie si calm;
 • O lady deschide usa altor persoane care intra intr-o cladire in urma ei, chiar daca sunt barbati;
 • Punctualitatea denota educatie. Daca isi da seama ca va intarzia, va telefona si o va ruga pe gazda sa inceapa masa fara ea ;
 • O adevarata lady nu va manca niciodata la volanul automobilului;
 • O lady nu se machiaza in timp ce se afla la volan;
 • Calatoria cu avionul reprezinta una dintre rarele situatii din viata cand este perfect normal ca doua persoane sa stea alaturi vreme de cateva ore fara sa-si adreseze niciun cuvant.
 • Am regasit un articol interesant aici despre imbracamintea femeilor ortodoxe.

Voi reveni cu un capitol separat despre CINA, pana atunci sa fim distinse si senine!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .