Treceți la conținutul principal

Carti noi...

1. Principesa Margareta; Principele Radu. Nunta de diamant. Bucuresti: Rao, 2008.

Volumul de la Editura Rao, Nunta de diamant va fi lansat in ziua de joi 12 iunie, la ora 11, in holul mare al Muzeului National de Istorie, de pe Calea Victoriei - Regele Mihai si Regina Ana sarbatoresc, la 10 iunie 2008, saizeci de ani de casatorie. O lucrare despre istoria familiei regale, bogata in poze unicat. Va participa familia regala si o parte din familiile regale europene care sunt, in aceste zile, oaspeti in Romania.


2. Declaratie de iubire. Bucuresti: Humanitas, 2008

Audiobook-ul aparut in colectia "Eseistica in lectura autorului" contine un capitol din volumul "Declaratie de iubire", dedicat Monicai Lovinescu si lui Virgil Ierunca, si articolul "In cautarea mamei", publicat in data de 25 aprilie 2008, in care Gabriel Liiceanu rememoreaza ultima perioada din viata Monicai Lovinescu. Printre cele mai bine vandute audiobookuri de la Humanitas se numara Vorbe memorabile de Petre Tutea, in lectura lui Valentin Uritescu, Moartea lui Ivan Ilici de Lev Tolstoi, in lectura lui Victor Rebengiuc, Discursul Marelui Inchizitor de F.M. Dostoievski, in lectura lui Gabriel Liiceanu si Jurnalul unei fete greu de multumit de Jeni Acterian, in lectura Irinei Petrescu, Craii de Curtea-Veche de Mateiu Caragiale, in lectura lui Andrei Plesu, 3 poeme filozofice pentru S. de Constantin Noica, in lectura autorului, 11 elegii de Nichita Stanescu, in lectura Oanei Pellea, Comedii la portile Orientului de Andrei Plesu, in lectura autorului.


Lectura placuta!

Avantajele audiobookurilor

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .