Treceți la conținutul principal

O duminica de vara...


Era o zi de duminica, "caldura mare, mon cher" in Bucuresti ! iesisem putin sa iau gazeta in graba si nu vroiam decat sa ajung mai repede, sa scap de arsita diminetii. Credeam ca va fi mai liber aceasta dumnica, fara circulatie si asteptam sa ma bucur de straziile goale. Pe langa mine oamenii grabiti, cativa "papagali" isi scosesera masinile lustruite bine la soare, cu muzica bubuind in difuzor si in dreapta cate o duduie imbracata in rosu sau galben tipator. Duminica a devenit una a promisiunilor, totul am ajuns sa lasam pe duminica, ca si cum ar fi unica salvare a unei saptamanii acesta zi. Prietenii mei au devenit capusoare mici, simpatice si glabene in lista de messenger. Telefonul suna si intotdeauna spun : “hai sa o lasam pe weekend!”, mesaje offline si mailuri scrise in graba tastaturii, o zi în care se aduna toate frustrarile de peste saptamana, incercand sa rezolvi cate ceva. Weekend-ul este asteptat ca o salvare, atunci o sa bem, atunci o sa discutam, atunci o sa ne sunam bunicii si parintii, iar sentimentele sa reziste si ele ...pana in weekend...

Dar poate ca singurul care nu te iarta e timpul ...!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .