Treceți la conținutul principal

Cafeneaua...


"Cafeneau " s-a jucat prima data în anul 1997. Astazi s-a inchis stagiunea la Bulandra cu aceasta piesa, pe care imi propusesem sa o vad demult! Pana în prezent „Cafeneaua“ s-a jucat pe numeroase scene ale tarii si se joaca de 11 ani la Bulandra, fiind cel mai vechi spectacol de teatru de pe scenea romaneasca. Un spectacol emotionant, despre respect, iubire, casnicie si lupta cu viata. Piesa se impune prin greutatea actorilor, dar si prin farmecul tragi-comediei ce ne propune sa cunoastem povestea simpla a unei familii americane: Louise si Wally Murdock vazuti la 30, 50 si 70 de ani si aparitia tinerei Janet care doreste sa devina actrita. Un spectacol in care Dana Dogaru (Louise), Emilia Popescu (Janet) si Horatiu Malaele (Wally) joaca mirific, improvizand pe alocuri pentru a face spectatorii sa participe afectiv la toata piesa.

In urmatoarea stagiune, mergeti sa vedeti!„Cafeneaua" de Sam Bobrik & Ron Clark se joaca pe scena Tetrului "Bulandra" la sala Izvor.
În distribuţie:
Louise - Dana Dogaru
Janet - Emilia Popescu
Wally - Horaţiu Mălăele
Regia: Horaţiu Mălăele
Scenografia: Mihai Mădescu, Nina Brumuşilă

Fotografie:bulandra.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .