Treceți la conținutul principal

Cafeneaua...


"Cafeneau " s-a jucat prima data în anul 1997. Astazi s-a inchis stagiunea la Bulandra cu aceasta piesa, pe care imi propusesem sa o vad demult! Pana în prezent „Cafeneaua“ s-a jucat pe numeroase scene ale tarii si se joaca de 11 ani la Bulandra, fiind cel mai vechi spectacol de teatru de pe scenea romaneasca. Un spectacol emotionant, despre respect, iubire, casnicie si lupta cu viata. Piesa se impune prin greutatea actorilor, dar si prin farmecul tragi-comediei ce ne propune sa cunoastem povestea simpla a unei familii americane: Louise si Wally Murdock vazuti la 30, 50 si 70 de ani si aparitia tinerei Janet care doreste sa devina actrita. Un spectacol in care Dana Dogaru (Louise), Emilia Popescu (Janet) si Horatiu Malaele (Wally) joaca mirific, improvizand pe alocuri pentru a face spectatorii sa participe afectiv la toata piesa.

In urmatoarea stagiune, mergeti sa vedeti!„Cafeneaua" de Sam Bobrik & Ron Clark se joaca pe scena Tetrului "Bulandra" la sala Izvor.
În distribuţie:
Louise - Dana Dogaru
Janet - Emilia Popescu
Wally - Horaţiu Mălăele
Regia: Horaţiu Mălăele
Scenografia: Mihai Mădescu, Nina Brumuşilă

Fotografie:bulandra.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .