Treceți la conținutul principal

Saptamana Librariilor IndependenteIn perioada 1 - 8 iulie luam parte la sarbatorirea Saptamanii Librariilor Independente (Independent Booksellers Week), in cadrul campaniei Love your Local Bookshop.

Librariile independente cunosc cel mai bine preferintele cititorilor, fiind capabile sa primeasca recomandari si observatii pentru a-si imbunatati oferta. Librariile independente interactioneaza cu cititorul/cumparatorul, in vreme ce librariile parte a unor lanturi comerciale devin doar spatii in care cumperi ce ai nevoie si atat. Ti se ofera mult, nu ti se recomanda nimic. Librariile independente pot sfatui cititorii cu privire la lecturile lor inclusiv prin oferta pe care le-o pun la dispozitie.

Pentru a sarbatori Saptamana Librariilor Independente, iubitorii de carte scrisa in limba engleza sunt asteptati in aceasta perioada la libraria noastra din Bucuresti, str. Arh. Ion Mincu nr. 17, unde pot beneficia de reduceri de pret la romanele Fantasy si SF, dar si la cartile pentru adolescenti.


Sursa: www.nautilus.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .