Treceți la conținutul principal

Scannere ATIZ pentru carti si documente

Digitizarea documentelor de biblioteca s-a dezvoltat in ultimul timp prin numeroase instrumente care au facilitat accesul rapid la consultare. Iata, solutia pentru biblioteci digitale!


Scannerele de carti Atiz, cunoscute si sub numele de book ripper, sunt echipamente dedicate scanarii cartilor vechi, documentelor legate, diplome, ziare etc. Acestea sunt destinate bibliotecilor, universitatilor, muzee si colegii. Echipamentele sunt utilizate pentru a scana documente, iar impreuna cu soft-ul lor realizati digitizarea completa si OCR-izare astfel procesul catre produsul finit este mult mai usor si mai rapid. Scannerele nu au nevoie de sisteme de operare speciale, acestea vin cu soft propriu, lumina necesara procesului de scannare este una obisnuita, operatorul nu are nevoie de cursuri de specializare, training-ul facut de catre furnizor este de ajuns pentru a utiliza corect scanner-ul. Un alt avantaj este platanul (standul unde se aseaza documentul pentru scanat) in forma de "V", astfel reduce la minim atingerea cartii, salveaza timp, si reduce uzura carti, iar fata de scannerele overhead nu creeaza pagini curbate. Software-ul BookSnap este destinat procesului de scanare controleaza cele doua camere, conectate la PC, utilizatorii pot modifica o multitudine de setari direct din acest program.


Scannerele de carti Atiz reprezinta alegerea optima pentru universitati, muzee, biblioteci si colegii, atat datorita calitatilor superioare cat si pretului foarte avantajos. Pe langa aceasta, distribuitorul Z Spot Media asigura serviciile de consultanta pre-achizitie, livrare in toata tara, instalare, training, garantie si postgarantie, precum si consumabile. Pentru firmele interesate in solutii complete, firma ofera posibilitatea achizitionarii in rate, leasing sau chiar inchiriere. Scannerele Atiz sunt produse fiabilie si de calitate, care au cunoscut un succes rapid si in strainatate, exportandu-si produsele pe marile piete ale mapamondului.

Sursa: www.zspotmedia.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .