Treceți la conținutul principal

Scannere ATIZ pentru carti si documente

Digitizarea documentelor de biblioteca s-a dezvoltat in ultimul timp prin numeroase instrumente care au facilitat accesul rapid la consultare. Iata, solutia pentru biblioteci digitale!


Scannerele de carti Atiz, cunoscute si sub numele de book ripper, sunt echipamente dedicate scanarii cartilor vechi, documentelor legate, diplome, ziare etc. Acestea sunt destinate bibliotecilor, universitatilor, muzee si colegii. Echipamentele sunt utilizate pentru a scana documente, iar impreuna cu soft-ul lor realizati digitizarea completa si OCR-izare astfel procesul catre produsul finit este mult mai usor si mai rapid. Scannerele nu au nevoie de sisteme de operare speciale, acestea vin cu soft propriu, lumina necesara procesului de scannare este una obisnuita, operatorul nu are nevoie de cursuri de specializare, training-ul facut de catre furnizor este de ajuns pentru a utiliza corect scanner-ul. Un alt avantaj este platanul (standul unde se aseaza documentul pentru scanat) in forma de "V", astfel reduce la minim atingerea cartii, salveaza timp, si reduce uzura carti, iar fata de scannerele overhead nu creeaza pagini curbate. Software-ul BookSnap este destinat procesului de scanare controleaza cele doua camere, conectate la PC, utilizatorii pot modifica o multitudine de setari direct din acest program.


Scannerele de carti Atiz reprezinta alegerea optima pentru universitati, muzee, biblioteci si colegii, atat datorita calitatilor superioare cat si pretului foarte avantajos. Pe langa aceasta, distribuitorul Z Spot Media asigura serviciile de consultanta pre-achizitie, livrare in toata tara, instalare, training, garantie si postgarantie, precum si consumabile. Pentru firmele interesate in solutii complete, firma ofera posibilitatea achizitionarii in rate, leasing sau chiar inchiriere. Scannerele Atiz sunt produse fiabilie si de calitate, care au cunoscut un succes rapid si in strainatate, exportandu-si produsele pe marile piete ale mapamondului.

Sursa: www.zspotmedia.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .