Treceți la conținutul principal

Cea mai faimoasa fotografie a secolului 20

Deasupra New Yorkului prea multa tristete....


Charles Clyde Ebbets (1905 - 1978) a fost un fotograf american din Alabama, care a colaborat cu Daily News Miami, National Geographic si New York Times. Cea mai faimoasa fotografie a secolului 20 descrie unsprezece barbati care iau pranzul asezati pe o grinda, în timpul constructiei GE Building, Rockefeller Center in 1932. Fotografia a fost realizata in 29 septembrie 1932 si a aparut in New York Herald Tribune în Duminica fotografiei supliment. A fost facuta la etajul 69 al GE Building, în ultimele luni de constructie. M-a fascinat mult timp...!


Galerie de imagini

Comentarii

Irina a spus…
ah,deci poza asta e reala?

eu am zis ca e trucata... ca mi se face rau cand ma gandesc ca ar putea fi reala...:D.
Gingasia a spus…
Irina, are o galerie intreaga cu poze...nu stiu ce sa spun, probabil ca se faceau trucaje si in 1932 !

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .