Treceți la conținutul principal

Doneaza jucarii copiilor fara posibilitati !

O campanie utila!
TIDE pentru supermame te asteapta impreuna cu copilul tau sa donati jucarii in 17 magazine din reţeaua Carrefour din orasele Bucuresti, Arad, Cluj, Ploiesti, Braila, Constanta, Suceava, Brasov, Iasi, Pitesti si Focsani, timp de 3 saptamani (31 octombrie - 2 noiembrie, 7-9 noiembrie şi 14-16 noiembrie). Beneficiarii campaniei vor fi copiii din programele Organizaţiei Salvaţi Copiii. Organizaţia va fi responsabilă de alegerea familiilor cu probleme materiale, ai căror copii vor beneficia de jucăriile colectate de TIDE prin intermediul centrelor existente în reţeaua Carrefour. În urma acestei campanii, copii din toată ţara au şansa să se bucure de jucăriile donate de tine şi de copilul tău.
“TIDE organizează această campanie pentru a face bucurii unor copii mai puţin norocoşi decât cei care vor dona jucăriile. Cu siguranţă mămicile care folosesc Tide ştiu cât de fericiţi sunt copiii lor atunci când strâng în braţe înainte de culcare o jucărie moale şi pufoasă. Prin acest demers vrem să oferim copiilor fără posibilităţi un prieten care să îi ajute să aibă o copilărie mai frumoasă” a declarat Bogdana Rusescu - Departamentul Relaţii Externe, Procter&Gamble. Campania “Dăruieşti o jucărie, faci o bucurie!” iniţiată de Tide pentru supermame va fi susţinută şi de persoane publice care sunt invitate ca şi tine, împreună cu copiii lor, să doneze jucării şi să aducă astfel zâmbete pe feţele cât mai multor copii din toată ţara.

Sursa: www.pg.com; www.salvaticopiii.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .