Treceți la conținutul principal

Gradina din casa


Ce parere aveti?
Bucuraţi-vă de verdeaţă proaspătă la fiecare masa indiferent de sezon. Cu AeroGrow este uşor sa cultivi salata verde, roşii, plante aromatice. Acest instrument compact include tot mediul de care are nevoie o planta sa se poata dezvolta. Urmaţi instrucţiunile simple, stabilite şi începe imediat procesul de creştere. Recolta este gata de cinci ori mai repede decât dacă planta ar fi cultivata în sol.


  • Gradina tot anul ;

  • Nu buruieni, pesticide, nu mizerie ;

  • Perfect pentru gradinari .

Detalii aici

Si totusi, unde va fi bucuria adevarata a gradinii noastre?

Comentarii

Ana a spus…
hmm,arata superb,dar eu atat de mult imi doresc sa locuiesc la casa,sa am curte si sa cultiv eu cu mainile mele,legume,sa pun floricele... dar treaba asta arata super!!! :)
Andreea a spus…
Cam ciudat as spune. Adica ce proprietati mai au fructele sau legumele daca cresc la un bec?Mi-e teama ca nu asta e viitorul

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .