Treceți la conținutul principal

Libraria Carturesti -Targ de carte de arhitectura, arta & design

Merg cu placere la Carturesti de cate ori am timp si vreau sa beau un ceai bun, rasfoind o carte !N-am mai vorbit cu mine in tihna si mi-ar prinde bine... am sa ma duc!
In perioada 24-25 octombrie, Libraria Carturesti, alaturi de KLUDIstudio, castigatorul premiului pentru amenajare de interior acordat in cadrul Bienalei de Arhitecura 2008, va asteapta la cea de-a cincea editie a targului de carte de arhitectura, arta si design 757 books & magazines.
La aceasta editie speciala dedicata Bienalei de Arhitectura 2008 veti putea gasi cartile care au intrat in concurs la sectiunea "Cele mai bune publicatii de arhitectura", printre care albumul de arhitectura premiat, "Alvaro Siza. 54 de proiecte". Expozitia si targul de carte 757 books& magazines a devenit deja un eveniment cunoscut si apreciat in randul arhitectilor si oamenilor de design din Bucuresti. Ca si in editiile precedente, Carturesti si KLUDIstudio va aduc colectii de inalta calitate care ilustreaza concepte si trend-uri de ultima ora din industriile arhitecturii, constructiilor, decoratiunilor si design-ului din Europa. Editia 757 books & magazines 24-25 octombrie va fi deschisa intre orele 11.00-19.00 in KLUDIstudio, Bld. Libertatii nr. 10 .
Sursa: www.carturesti.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .