Treceți la conținutul principal

Sa citim impreuna cartile crestine !

Cartile crestine pe care merita cu adevarat sa le ai in biblioteca ta. Sacrifica putin timp si citeste titlurile recomandate, sigur vei gasi ceva spre folosul tau! Iubind cartea, m-am gandit sa promovez lectura si cultura. V-as ruga sa participati alaturi de mine la aceasta initiativa. Copiati codul html de mai jos in bara blogului dumneavoastra.
Va multumesc !
<a href=" http://gingasia.blogspot.com"><img
src="http://www.trilulilu.ro/gingasia/439b541e0d9d88"/></a>

Ioan Gura de Aur, Sfantul. Cuvantari despre viata de familie. Timisoara: Editura Invierea, 2008. 208 p.

Ioan Maximovici, Sf. Predici si indrumari duhovnicesti (traducere din limba rusa de Elena Dulgheru). Bucuresti: Editura Sophia, 2008. 344 p.

Teofan Zavoratul, Sf. Calea spre mantuire. Galati: Editura Egumenita, 2008.


Arhim Mina Dobzeu. Unde merge Biserica, unde merge lumea... . Cluj-Napoca: Editura Eikon, 2008. 205 p

***Sfanta Cuvioasa Parascheva cu sfintele moaste la Iasi: viata, istoricul moastelor, minunile, acatistul, paraclisul. Bucuresti: Editura Sophia, 2008. 250 p.

***Viata Cuviosului Iosif de la Varatec. Scurte cuvinte de invatatura. Editura Manastirii Pentru Voda, 2008.

Konstantin V. Zorin. Pacatele parintilor si bolile copiilor. Bucuresti: Editura Sophia, 2008. 184 p.

Kanava, Zoe. Biblia pentru copii. Bucuresti: Editura Evanghelismos, 2008.


Desartovici, L. S. Ce este fericirea. Noua istorioare minunate pentru parinti, copii, bunici. Bucuresti: Editura Sophia, 2008. 216 p.
Se cuvine să spunem că aceste povestiri se adresează celor care au trecut deja de vârsta de zece ani. Și pentru ca apropierea de filele cărţii să sporească atât bucuria copiilor, cât și pe cea a părinţilor, ori bunicilor, istorioarele au fost însoţite de ilustraţii. Așadar, acum nu ne rămâne decât să îi rugăm pe cititorii mici sau mari să primească aceste istorisiri cu bunăvoinţă, asemenea unei invitaţii de a descoperi sau a redescoperi Ce este fericirea? (L. S. Desartovici)

***Evanghelia pentru copii. Iasi: Editura Parohia Ortodoxa Sfintii Trei Ierarhi, 2008.143 p.

Teofilact Marinakis, Arhimandrit. Icoanele facatoare de minuni ale Maicii Domnului (Traducere din limba greaca de Zenaida Ana Maria Luca). Bucuresti: Editura Sophia, 2008. 399 p

Serafim Alexiev, Arhimandrit. Izbavirea de pacate. Talcuire la Rugaciunea Sfantului Efrem Sirul. Bucuresti: Editura Sophia, 2008. 159 p

Teofil Brasoveanu, pr. Puterea dragostei. Editura Platytera, 2008. 136 p.

Daca ajungeti in Câmpulung-Muscel, treceti pe aici

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .