Treceți la conținutul principal

Sa citim impreuna cartile crestine !

Cartile crestine pe care merita cu adevarat sa le ai in biblioteca ta. Sacrifica putin timp si citeste titlurile recomandate, sigur vei gasi ceva spre folosul tau! Iubind cartea, m-am gandit sa promovez lectura si cultura. V-as ruga sa participati alaturi de mine la aceasta initiativa. Copiati codul html de mai jos in bara blogului dumneavoastra.
Va multumesc !
<a href=" http://gingasia.blogspot.com"><img
src="http://www.trilulilu.ro/gingasia/439b541e0d9d88"/></a>

Ioan Gura de Aur, Sfantul. Cuvantari despre viata de familie. Timisoara: Editura Invierea, 2008. 208 p.

Ioan Maximovici, Sf. Predici si indrumari duhovnicesti (traducere din limba rusa de Elena Dulgheru). Bucuresti: Editura Sophia, 2008. 344 p.

Teofan Zavoratul, Sf. Calea spre mantuire. Galati: Editura Egumenita, 2008.


Arhim Mina Dobzeu. Unde merge Biserica, unde merge lumea... . Cluj-Napoca: Editura Eikon, 2008. 205 p

***Sfanta Cuvioasa Parascheva cu sfintele moaste la Iasi: viata, istoricul moastelor, minunile, acatistul, paraclisul. Bucuresti: Editura Sophia, 2008. 250 p.

***Viata Cuviosului Iosif de la Varatec. Scurte cuvinte de invatatura. Editura Manastirii Pentru Voda, 2008.

Konstantin V. Zorin. Pacatele parintilor si bolile copiilor. Bucuresti: Editura Sophia, 2008. 184 p.

Kanava, Zoe. Biblia pentru copii. Bucuresti: Editura Evanghelismos, 2008.


Desartovici, L. S. Ce este fericirea. Noua istorioare minunate pentru parinti, copii, bunici. Bucuresti: Editura Sophia, 2008. 216 p.
Se cuvine să spunem că aceste povestiri se adresează celor care au trecut deja de vârsta de zece ani. Și pentru ca apropierea de filele cărţii să sporească atât bucuria copiilor, cât și pe cea a părinţilor, ori bunicilor, istorioarele au fost însoţite de ilustraţii. Așadar, acum nu ne rămâne decât să îi rugăm pe cititorii mici sau mari să primească aceste istorisiri cu bunăvoinţă, asemenea unei invitaţii de a descoperi sau a redescoperi Ce este fericirea? (L. S. Desartovici)

***Evanghelia pentru copii. Iasi: Editura Parohia Ortodoxa Sfintii Trei Ierarhi, 2008.143 p.

Teofilact Marinakis, Arhimandrit. Icoanele facatoare de minuni ale Maicii Domnului (Traducere din limba greaca de Zenaida Ana Maria Luca). Bucuresti: Editura Sophia, 2008. 399 p

Serafim Alexiev, Arhimandrit. Izbavirea de pacate. Talcuire la Rugaciunea Sfantului Efrem Sirul. Bucuresti: Editura Sophia, 2008. 159 p

Teofil Brasoveanu, pr. Puterea dragostei. Editura Platytera, 2008. 136 p.

Daca ajungeti in Câmpulung-Muscel, treceti pe aici

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .