Treceți la conținutul principal

Sala de Lectura la Ceainaria Teatrului ACT

Despre Sala de Lectura:

O altfel de biblioteca la Sala de Lectura din Ceainaria Teatrului ACT. In afara de ceainarie, spatiul mai indeplineste un rol esential: are si o biblioteca. Prin intermediul editurilor, Sala de Lectura va deveni un adevarat spatiu in care te poti bucura de carti mai vechi, dar si mai noi, intr-un cadru intim si placut.In plus, la Sala de Lectura vei avea ocazia sa "savurezi", pe langa ceaiuri si carti bune, si multe evenimente speciale: lansari de carte, seri de lectura si de teatru sau expozitii temporare.
"Fara a-si propune a fi un local monden, Sala de lectura va astepta lumea pentru a-i oferi o clipa in afara timpului, o clipa in anticamera spre personajele si realitatea lor din locul numit "scandura". Teatrul ACT, un punct pe axa celei mai cochete esplanade bucurestene, doreste sa va implice in acest proiect de remodelare a anatomiei timpului liber in aceasta capitala cu traditii culturale".
EVENIMENTE:
  • VINERI si SAMBATA, la ora 19.30, va asteptam la Sala de Lectura pentru o Seara de Jazz cu Alexandru Virgil Raileanu (pian) si DENISE CRISTINA PASA (vioara)
  • MARTI, la ora 19.30, va invitam la un Recital de Pian sustinut de LAURA DANAILA
  • In perioada 18 septembrie - 31 octombrie Sala de Lectura gazduieste o expozitie de ceramica a Cristinei Bolborea

Sursa: www.teatrulact.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .