Treceți la conținutul principal

Toamna sufletului


Cateva randuri pentru suflet, care sa va aduca bucurie si lumina din cartea "Randuri pentru suflet" :

Realitatea in care traim este selectata de catre definitiile noastre conceptuale. Si tu si eu putem exista in cadrul aceluiasi spatiu fizic, dar fiecare dintre noi il vedem cu totul altfel.

Este foarte greu sa evoluam, deoarece ne e greu sa renuntam la imaginea despre noi insine in care am investit atat de mult.

Trateaza orice persoana pe care o intalnesti ca fiind un Dumnezeu deghizat.

Exista gratie divina in viata ta, dar trebuie sa ai credinta pentru a o vedea. E vorba de un contract intre Dumnezeu si individ – gratie divina pe de o parte, credinta pe de alta parte.

Ne indreptam catre o lumina care imbratiseaza intunericul.

Tu si cu mine suntem forta care transforma lumea. Noi suntem constiinta ce va defini natura realitatii in care intram.

Ma uit la tine si vad in tine dorinta arzatoare de a te intoarce la Dumnezeu. Aceasta dorinta este iubirea. (RAM DASS)

Sursa fotografiei : photo.net

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .