Treceți la conținutul principal

EDITURA ELENA FRANCISC PUBLISHING
Lansare carte: "Horaţiu despre Mălăele" - Horaţiu Mălăele
Invitaţi: Horaţiu Mălăele, Elena Francisc


EDITURA AULA
Lansarea volumelor: "Poeta, poetae" - Alexandru Muşina, cu ilustraţii de Tudor Jebeleanu (poezii); "Album duminical" - Alexandru Muşina (poezii); "Dicţonarul fundamental al limbii române"

Invitaţi: Al. Cistelecan, Nicolae Manolescu, Andrei Terian, Caius Dobrescu, Mircea Martin, Virgil Podoabă, Mihai Iovănel, Gabriel Angelescu


MULTIMEDIA HUMANITAS
Lansare audiobook: "El major şi ea minoră" - George Topârceanu, în lectura lui Andrei Pleşu


EDITURA HUMANITAS
Lansare carte: "Horoscopul literar 2009" - Ioana Pârvulescu

Invitaţi: Gabriel Liiceanu, Ioana Pârvulescu


INSTITUTUL CULTURAL ROMÂN
Lansare carte: "Limba română pentru străini" - Mona Pologea

Invitaţi: Oana Suciu, Rodica Zafiu, Mona Pologea


EDITURA CASA RADIO
Noi apariţii în colecţia "Biblioteca de poezie românească" ( carte + CD), seria Colecţionarul de voci: "Cuvinte potrivite" - Tudor Arghezi; "Poeţii" - Lucian Blaga; "Cartea vorbită" - Nichita Stănescu, ediţia aIII-a

Invitaţi: Titus Vîjeu, Mitzura Arghezi, Dorli Blaga, Horia Bădescu, Paul Cernat, Bogdan Ghiu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .