Treceți la conținutul principal

Premii

Internetul poate fi si un univers special atunci cand ne dorim sa comunicam, sa invatam, sa ascultam si sa ne adresam. Blogurile pe care le citesc zilnic sunt pline de informatii utile, cate o lectie de viata in fiecare clipa, un exemplu de a reusi! Acum ceva timp Ana mi-a acordat un premiu si la randul meu il acord cu drag ! Premii dedicate blogurilor si site-urilor care stralucesc prin tema pe care o expun cat si prin design.

Despre fotografie cu Alice(Fotografie)
Despre educatia copiilor si ortodoxie Cristina
Despre credinta cu Natalia Daruind vei dobandi
Un camin fericit si credinta cu Irina Dulce casa
Despre ortodoxie cu Irina Floricele colorate
Despre poezie Jack-Ryu
Despre teatru Mihai Malaimare
Despre credinta cu matuska Eufemia Ortodoxie şi Viaţă
Despre viata si nu numai Jurnal de boiere
Despre credinta cu Mirela Sova
Despre suflet si speranta Nascuta primavara
Despre frumusetea vremurilor trecute Rapirea din serai
Despre familie Familia...Coltisorul meu de Rai...
Despre familie si bucurie La pieptul mamei
Despre educatie si credinta cu Ana Jurnalul Anei
Despre flori cu Lia Florile, pasiunea mea
Lucruri personale de interes general Viaţa la ţară
Despre credinta cu Marilena Nihil sine Deo
Despre educaţie ortodoxa Din Pridvor

Comentarii

Marilena a spus…
Multumesc pentru premiu, draga mea!
viatalatara a spus…
multumesc frumos :)
Elena a spus…
Iti multumesc din suflet pentru premii...O zi frumoasa iti doresc sa ai!...:)
Lia a spus…
Si eu vreau sa-ti multumesc pentru aceste premii.
O saptamana binecuvantata iti doresc!
Multumesc! Acesta este premiul cel mai important : recunoasterea din partea celorlalti a umilelor tale valente!
malaimare a spus…
Multumesc mult pentru premiu. Ma simt extrem de onorat. Imi cer scuze ca nu am multumit mai devreme, dar efectiv, de cateva saptamani sunt capiat cu noua premiera, Acul cumetrei Gurton. Va astept cu drag pe toti la spectacol!
Inca o data, multumesc din suflet!
Malaimare

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .