Treceți la conținutul principal

Cel mai mare targ international de Craciun

7 decembrie la RomExpo

Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti (IWA) organizeaza cea de-a opta editie a targului de Craciun The Christmas Bazaar 2008 ce va avea loc pe 7 decembrie la RomExpo. Evenimentul va avea loc in pavilioanele 20 si 21, astfel incat in fiecare pavilion, participantii, respectiv ambasade din Romania, vor putea avea un stand cu mancare traditionala si unul cu obiecte manufacturate special create pentru Craciun. Ca in fiecare an, The Christmas Bazaar promoveaza diversitatea prin cultura. Misiunile diplomatice din Romania care vor participa, vor veni cu mancaruri dintre cele mai deosebite fata de bucataria romaneasca. Astfel, cei care decid sa vina la targ vor avea ocazia sa guste mancaruri exotice si sa cunoasca obiceiuri din state mai putin cunoscute romanilor. The Christmas Bazaar este cea mai importanta actiune caritabila organizata de IWA in fiecare an. Printre proiectele pe care asociatia le-a derulat pana acum, se numara actiuni pentru case de copii din Bucuresti si din tara, pentru azile de batrani si pentru centre destinate persoanelor cu dizabilitati. De asemenea, IWA a sprijinit reabilitarea catorva scoli din diferite judete din tara si proiecte initiate de alte ONG-uri precum Ovidiu Rom, Sense International sau Asociatia P.A.V.E.L. Banii care vor fi stransi ca urmare a editiei de anul acesta a The Christmas Bazaar vor fi folositi printre altele pentru a achizitiona calculatoare pentru scoli mai putin dotate din Bucuresti. Aceasta editie este organizata sub inaltul patronaj al Ministerul Afacerilor Externe si cu sprijinul Primariei Capitalei care vor promova imaginea Romaniei pregatind mancarea traditionala si obiecte manufacturate pentru Craciun. In cadrul evenimentului, participantii vor avea partea de nenumarate surprize, printre care o parada internationala de costume populare sau colinde cantate de copii talentati. Targul va fi deschis pentru public incepand cu ora 11.00, iar accesul se va face pe baza de bilete care vor putea fi achizitionate la intrarea in pavilioane.
Sursa: www.prfactory.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .