Treceți la conținutul principal

Cel mai mare targ international de Craciun

7 decembrie la RomExpo

Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti (IWA) organizeaza cea de-a opta editie a targului de Craciun The Christmas Bazaar 2008 ce va avea loc pe 7 decembrie la RomExpo. Evenimentul va avea loc in pavilioanele 20 si 21, astfel incat in fiecare pavilion, participantii, respectiv ambasade din Romania, vor putea avea un stand cu mancare traditionala si unul cu obiecte manufacturate special create pentru Craciun. Ca in fiecare an, The Christmas Bazaar promoveaza diversitatea prin cultura. Misiunile diplomatice din Romania care vor participa, vor veni cu mancaruri dintre cele mai deosebite fata de bucataria romaneasca. Astfel, cei care decid sa vina la targ vor avea ocazia sa guste mancaruri exotice si sa cunoasca obiceiuri din state mai putin cunoscute romanilor. The Christmas Bazaar este cea mai importanta actiune caritabila organizata de IWA in fiecare an. Printre proiectele pe care asociatia le-a derulat pana acum, se numara actiuni pentru case de copii din Bucuresti si din tara, pentru azile de batrani si pentru centre destinate persoanelor cu dizabilitati. De asemenea, IWA a sprijinit reabilitarea catorva scoli din diferite judete din tara si proiecte initiate de alte ONG-uri precum Ovidiu Rom, Sense International sau Asociatia P.A.V.E.L. Banii care vor fi stransi ca urmare a editiei de anul acesta a The Christmas Bazaar vor fi folositi printre altele pentru a achizitiona calculatoare pentru scoli mai putin dotate din Bucuresti. Aceasta editie este organizata sub inaltul patronaj al Ministerul Afacerilor Externe si cu sprijinul Primariei Capitalei care vor promova imaginea Romaniei pregatind mancarea traditionala si obiecte manufacturate pentru Craciun. In cadrul evenimentului, participantii vor avea partea de nenumarate surprize, printre care o parada internationala de costume populare sau colinde cantate de copii talentati. Targul va fi deschis pentru public incepand cu ora 11.00, iar accesul se va face pe baza de bilete care vor putea fi achizitionate la intrarea in pavilioane.
Sursa: www.prfactory.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .