Treceți la conținutul principal

Festivalul de muzica religioasa la Palatul Patriarhal


Festivalul se va desfasura Sambata, 20 Decembrie 2008, in ambianta unica si inconfundabila a Palatului Patriarhal din Bucuresti. Se vor prezenta atat lucrari din creatia corala religioasa a compozitorilor romani cat si din creatia universala sacra.Programul festivalului:
Sambata, 20 decembrie 2008, ora 10.00
CORUL BISERICII "BOTEANU" - Bucuresti
Dirijori: Emanuel Pecingina si Constantin Grigore

CORALA "EUTERPE" - Bucuresti
Dirijor: Profesor Georgeta Aldea

CORUL ''ANASTASYS'' al ASOCIATIEI''IOANISYS''- Deva
Dirijor: Preot Kladni Dorin Caius

CORALA TRADITIONALA "PASTORALA" - Focsani
Dirijor: Prof. Dumitru Sandulachi

CORUL "I.D.CHIRESCU"- Cernavoda
Dirijor: Preot Anghel Dincu

CORUL "COLLEGIUM CANTORUM - NICOLAE OANCEA''al Casei Corpului Didactic - Bucuresti
Dirijor: Profesor Valentin Moraru

Sambata, 20 decembrie 2008 ora 17.00

CORUL ACADEMIC "DIVINA ARMONIE"- Bucuresti
Dirijor: Marius FircaCORUL "ORFEU" - Curtea de Arges
Dirijor: Preot George Neacsu


CORALA "MEMORIAL" - Timisoara
Dirijor: Alexandru Cretescu

CORUL "PLAI INTORSUREAN"- Intorsura Buzaului
Dirijor: Prof. Tatiana Teaca


Corala Traditionala "PASTORALA" - Focsani
Dirijor Prof. Dumitru Sandulachi


CORUL "SYMBOL"-Bucuresti
Dirijor: Diacon Profesor Jean Lupu


CORALA PATRIARHALA "N.LUNGU"- Bucuresti
Dirijori: Pr. Constantin Dragusin, Pr. Stelian Ionascu, Diac. Razvan Constantin Stefan, Siluan Eloi, Luminita GutanuComentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .