Treceți la conținutul principal

Sarbatoarea Bradului de Craciun la Muzeul National de Arta al Romaniei

Muzeul National de Arta al Romaniei, Asociatia Prietenii Muzeului National de Arta al Romaniei si Fundatia Culturala Greaca va invita la Sarbatoarea Bradului de Craciun. Evenimentul va avea loc marti, 16 decembrie 2008, orele 17.00, in curtea de onoare a Muzeului National de Arta al Romaniei (Calea Victoriei 49-53).In seara festiva, curtea muzeului va rasuna de colinde interpretate de Corul Grupului scolar Regina Elisabeta, precum si de grupul psaltic condus de protopsaltul Paraclisului Ambasadei Greciei la Bucuresti, Viorel Iosif.Mos Craciun va imparti participantilor dulciuri cu specific grecesc, bomboane, vin fiert, ciocolata calda si cozonac.Organizatorii ar dori ca aceasta serbare, aflata acum la cea de-a patra editie, sa ramana in sufletele tuturor ca un moment plin de caldura, lumina si daruire.
Muzeul National de Arta al Romaniei a mai pregatit un cadou participantilor la Sarbatoarea Bradului de Craciun. In ziua de 16 decembrie 2008, intre orele 16.00- 19.00, publicul va putea vizita gratuit expozitia de icoane bizantine si postbizantine din Grecia, De la Intruparea Cuvantului la Indumnezeirea Omului.


Sursa: www.hfc-bucharest.com

Icoane bizantine si post-bizantine din Grecia la MNAR

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .