Treceți la conținutul principal

Târgul de carte pentru copii "Minilibri"

Pentru cadouri pentru cei mici puteti merge la targul de carte!

În foaierul Teatrului Ion Creangă din Bucureşti se desfăşoară, între 4 şi 7 decembrie 2008, o nouă ediţie a Târgului de carte Minilibri. Spectacolul cărţii pentru copii cuprinde, anul acesta, “Parada editurilor”, în cadrul căreia vor putea fi admirate cele mai noi şi mai frumoase cărţi pentru prichindei, lansari de carte, şi un loc special amenajat pentru desenat şi colorat, la “Clubul micului ilustrator”. În premieră, anul acesta copiii vor desemna, prin dezbatere publică, cea mai frumoasă poveste. Copiii din sistemul Step by Step lucrează deja pe grupe la alegerea poveştii preferate. În finală vor rămâne 3 poveşti, dintre care se va alege marea câştigătoare.Copiii prezenţi la Minilibri vor găsi, în cărţile expuse aici, toate poveştile preferate şi, mai mult, vor avea ocazia să le asculte în lectura unor părinţi celebri. Anul trecut, au păşit printre cărţile şi poveştile de la Minilibri aproape 8.000 de copii, părinţi şi bunici, iar printre vedetele care le-au citit prichindeilor poveşti s-au numărat Teo Trandafir, Daniela Nane, Raluca Moianu, Mihai Mărgineanu, Alice Năstase, Ioan T. Morar şi Alexandrina Halic. Târgul de carte Minilibri, ajuns la a IV-a ediţie, este organizat de Centrul Step by Step pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională şi este singurul de acest gen din România, adresat exclusiv copiilor, încă de la naştere.

Intrarea este libera!

www.minilibri.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .