Treceți la conținutul principal

Apel creștin pentru incetarea violențelor in Gaza

Intr-un apel comun, semnat de principalii conducatori ai Bisericilor creștine de la Ierusalim, israelienii și palestinienii sunt indemnați sa inceteze violențele și sa rezolve diferendele prin mijloace pașnice.Comunicatul comun, semnat de patriarhul ortodox grec Teofil al III-lea, patriarhul latin Fouad Twal și patriarhul armean Torkom II, cheama la ”o zi pentru dreptate și pace” in Țara Sfanta, duminica 4 ianuarie 2009.Este exprimata ingrijorarea fața de consecințele care decurg din confruntarile violente și se face apel la ambele parți beligerante sa se abțina de la acte de violența și sa reia dialogul pașnic.Totodata, conducatorii Bisericilor creștine de la Ierusalim solicita ”comunitații internaționale sa-și asume responsabilitațile și sa intervina imediat și activ pentru a face sa inceteze varsarea de sange și pentru a pune capat oricaror forme de confruntare”.

Sursa:radio.trinitas.ro


Goana dupa libertate

Rugaciune

Fumul dupa bombardamente

Sursa fotografiilor: www.boston.com

Comentarii

alinadel a spus…
... atat de trist...
Gingasia a spus…
Sa ne rugam pentru pace!

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .