Treceți la conținutul principal

Campania ''Ajuta-i sa supravietuiasca'' vine in ajutorul victimelor razboiului din fasia Gaza

26 Ianuarie 2009, ora 10:00 - 30 Ianuarie 2009, ora 14:00


Nimeni nu poate ignora imaginile ingrozitoare aratate in ultima vreme pe ecranele televizoarelor - imagini ce descriu suferinta si neajutorarea celor ce sufera in urma razboiului din fasia Gaza.Din acest motiv, Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti (SSMB), organizatie nonguvernamentala , non-profit si apolitica, membra a International Federation of Medical Stundents' Associations (IFMSA), prin intermediul departamentului pentru drepturile omului, refugiati si pace (SCORP), organizeaza o campanie de sprijinire a victimelor razboiului sub sloganul "Ajuta-i sa supravietuiasca!". Proiectul se va desfasura intre 26-30 ianuarie 2009 si are ca scop strangerea de fonduri si bunuri (paturi, haine) pentru victimele din randul populatiei civile din Gaza, oameni ce in urma razboiului au ramas fara case, hrana, apa potabila si nu pot beneficia de ingrijiri medicale datorita lipsei de resurse.Colecta se va desfasura in incinta Facultatii de Medicina din Bucuresti, situata pe Bulevardul Eroilor Sanitari nr. 8, in fiecare zi (luni intre orele 10-16, marti si miercuri intre orele 12-16 iar joi si vineri intre orele 10-14) incepand cu data de 26.01.Sunt bineveniti toti cei care considera ca vor sa participe cu o mica donatie la refacerea bunastarii oamenilor ce au de suferit in regiunile afectate de razboi.Acesti oameni au nevoie de noi in aceste momente grele prin care trec, iar noi trebuie sa ne aratam solidari lor. Mihaela Radu - coordonator proiect Tel: 0727 342 141
Sursa: www.ssmb.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .