Treceți la conținutul principal

Ce carti a primit si a daruit Ivona!

MESAJ DE LA IVONA
Trebuie spus ca de regula imi cumpar singura carti, rudele si prietenii s-au deznadajduit de mine fiindca ori imi "ghicesc" preferintele si atunci imi "dubleaza" ce deja posed, ori nu-mi ghicesc preferintele - si atunci...!
Am primit:
1.Drept constitutional si institutii politice - I. Muraru si E.S. Tanasescu -2008
2.Patimi si virtuti - Cuv. Paisie Aghioritul (vol V)
3.Etica neuitarii - Monica Lovinescu (eseuri)
4.Jurisprudenta instantei supreme - I. Nedelcu, 2008
5.Intre parinte si copil - Dr. Haim G. Ginott (dar cred ca am primit-o "cu imprumut", daca am inteles bine...!)
Am daruit:
1.Scrisori catre fiul meu - G. Liiceanu
2.Cerurile Oltului - Valeriu Anania (am avut 2 exemplare,unul l-am daruit de curand, este o carte-album superba, cred eu, foarte utila de asemenea)
3.vol. I din Cuvinte Duhovnicesti,Cuv. Paisie Aghioritul (nu mai stiu ce titlu poarta, l-am daruit unui foarte tanar cuplu din parc pt. ca citeau niste carticele care mi-au facut parul maciuca...iar eu citeam pe o banca langa ei, in asteptarea turei cu rolele a fiului meu...)
Cred ca e destul, daca n-ai specificat perioada...asta e in ultima vreme, nu ma pune sa-mi storc creierii mai mult, te rog...
Multumesc Ivona!
AICI a postat si Irina cartile primite si daruite!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .