Treceți la conținutul principal

Daca este joi, este Masca

Teatrul MASCA a pregatit pentru acest inceput de an spectacole pentru toata lumea, timp si liniste sa aveti, sa veniti la teatru! Se va juca si joia, cele mai titrate spectacole, iar preturile vor fi reduse la jumatate pentru toate categoriile de varsta.


"Ne adresam locuitorilor Cartierului Militari, in primul rand, si, mai ales, tinerilor, dar ii vom primi cu drag pe toti cei care doresc sa beneficieze de aceasta oferta.
Va fi criza, vor fi restrictii, iar teatrul nu trebuie sa sufere. Ma refer, evident, la nevoia dumneavostra de teatru, nevoia aceea absolut superba de a rezista dictaturii prostiei, ticalosiei, rautatii gratuite, lipsei de civilizatie. Ma refer la nevoia aceea absolut superba de a trai in pace, de a coexista in armonie, de a ne sprijini unii pe altii, de a gasi impreuna raspunsuri la framantarile fiecaruia dintre noi."

Daca este joi, este Masca, un proiect socio cultural pe care va invitam cu drag sa-l sprijiniti!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .