Treceți la conținutul principal

O idee pe zi - Cum ne asezam cartile in biblioteca

Pe langa modurile traditionale de asezare a cartilor intr-o biblioteca, mai jos alte posibilitati care mi s-au parut interesante pentru a castiga spatiu!
Sursa: www.amandinealessandra.com

O idee pe zi - Utilizarea cartii vechi

Comentarii

ivona a spus…
Ei, asa da! Multumesc! Eu ma gandeam ca se numeste dezordine, dar daca tu spui ca e interesant, nu stii ce mangaiere imi aduci!Poza de sus parca a fost facuta la noi!
Gingasia a spus…
Ivo, este o dezordine controlata!:))
Mariana a spus…
Staţi liniştite! :) Profesoara mea de limba română spunea că în casa în care toţi (sau aproape toţi) citesc, studiază, răsfoiesc, nu este niciodată ordine în bibliotecă :)
Aşa că e excelentă ideea cu dezordinea ,,ordonată" :) Mulţumesc!
Flavius a spus…
este minunat să se mai vorbească de Biblioteca si nu de Google si download... este minunat ca mai sunt carţi care nu zac în praf...
numai bine!
Flavius
Gingasia a spus…
Flavius, Europeana, biblioteca digitala este realizata deocamdata din catile existente in bibliotecile noastre, atunci cand lucrurile vor functiona, poate voi vorbi si de Google! :)
Dan a spus…
pentru a castiga spatiu cel mai mult, parca tot aranjarea clasica pe formate foloseste spatiul la maxim...

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .