Treceți la conținutul principal

Concurs de scrisori de dragoste

Concursul de scrisori de dragoste, "Dulcea mea Doamnă. Eminul meu iubit", iniţiat de Biblioteca Judeţeană „A.D. Xenopol”, a ajuns la a III-a ediţie şi se adresează cititorilor de toate vârstele, dar mai ales liceenilor şi studenţilor.
Într-o existenţă a răsturnării valorilor, a violenţei, a golului sufletesc, a indecenţei şi a conflictului, sentimentul de dragoste îmbogăţeşte, spiritualizează, dă sens sau salvează. Îmbogăţeşte-te, îmbogăţeşte şi bucură cu sinceritatea, tumultul şi necuprinsul trăirii tale. Reaşează valorile în ordinea lor firească, purifică, sensibilizează şi redefineşte viaţa. "Înrămează- ţi" sentimentul într-un mesaj de dragoste şi expediază-l pe adresa:
bja-marketing@aradlibrary.org sau, dacă vrei, poţi să-l aduci chiar tu la bibliotecă pe suport de hârtie. ( Serviciul Marketing- Imagine, cam.22 ) .

În urma concursului "Dulcea mea Doamnă . Eminul meu iubit", care are a fost inspirat de corespondenţa dintre Mihai Eminescu şi Veronica Micle ( şi nu de Valentine's day, cum am fi tentaţi să credem; putându-l asocia, fără să greşim, sărbătorii dragostei la români Dragobetele, din 24 februarie! ), se vor evidenţia şi publica, în presa locală, cele mai interesante scrisori.Acestea vor fi citite joi, 26 febr., ora 12.00, la întâlnirea cu autorii, din sala Artă şi Multimedia a bibliotecii, premiate şi expuse pe holul instituţiei.


Sursa fotografiei: photo.net

Comentarii

Alice a spus…
Buna. Ce nu am inteles eu, e pana cand trebuie trimise scrisorile?
Gingasia a spus…
Pana in aceasta data 26 febr., ora 12.00! succes...

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .