Treceți la conținutul principal

Dan Puric la ceas aniversar!


"Noi de ce nu putem propune proiectul Romaniei pentru Comunitatea Europeana? Proiectul acestei tari!Nu vedeti ca politicienii romani dau tot timpul extemporal? Scriu tot timpul, mai sufla unul, dar tot timpul la lectie si cu lectia neinvatata. "(Puric, Dan. Cine suntem. Bucuresti: Editura Platytera, 2008).

Mai jos cateva linkuri unde puteti sa va bucurati sufletul!Comentarii

Anonim a spus…
Cand la un moment dat a venit in Iasi Florian Pitis am fost si eu la concert pentru a-l vedea si a-l ruga sa accepte sa-i strang mana, doar atat! Aveam mari emotii desi eram trecuta bine de 30 de ani dar dorinta de a-l atinge a fost mai mare! Mi-a raspuns cald si bland dar ferm la strangerea mea de mana si mi-a spus "multzumesc"! Pentru ce multzumesc, am gandit eu, doar el imi facuse mie un hatar?
Vineri 24 aprilie nu voi avea acelasi curaj sa va ating, desi acum sunt trecuta binisor de 50 de ani! Va asigur insa aici de toata consideratia mea, daca in economia timpurilor de azi poate avea vreo valoare asa ceva. Va marturisesc ca mi-e teama pentru dumneavoastra dar in acelasi timp sunt aproape 100% de acord cu ceea ce faceti si spuneti! Dumnezeu sa va aiba in paza in continuare, ca mare nevoie avem de un punct de sprijin! Si daca Dumnezeu a spus ca de-am avea credinta cat un bob de mustar am putea muta muntii, de ce un Puric nu ar putea el face acest lucru!?
Doamne ajuta - multzumim Doamne!

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .