Treceți la conținutul principal

Dan Puric la ceas aniversar!


"Noi de ce nu putem propune proiectul Romaniei pentru Comunitatea Europeana? Proiectul acestei tari!Nu vedeti ca politicienii romani dau tot timpul extemporal? Scriu tot timpul, mai sufla unul, dar tot timpul la lectie si cu lectia neinvatata. "(Puric, Dan. Cine suntem. Bucuresti: Editura Platytera, 2008).

Mai jos cateva linkuri unde puteti sa va bucurati sufletul!Comentarii

Anonim a spus…
Cand la un moment dat a venit in Iasi Florian Pitis am fost si eu la concert pentru a-l vedea si a-l ruga sa accepte sa-i strang mana, doar atat! Aveam mari emotii desi eram trecuta bine de 30 de ani dar dorinta de a-l atinge a fost mai mare! Mi-a raspuns cald si bland dar ferm la strangerea mea de mana si mi-a spus "multzumesc"! Pentru ce multzumesc, am gandit eu, doar el imi facuse mie un hatar?
Vineri 24 aprilie nu voi avea acelasi curaj sa va ating, desi acum sunt trecuta binisor de 50 de ani! Va asigur insa aici de toata consideratia mea, daca in economia timpurilor de azi poate avea vreo valoare asa ceva. Va marturisesc ca mi-e teama pentru dumneavoastra dar in acelasi timp sunt aproape 100% de acord cu ceea ce faceti si spuneti! Dumnezeu sa va aiba in paza in continuare, ca mare nevoie avem de un punct de sprijin! Si daca Dumnezeu a spus ca de-am avea credinta cat un bob de mustar am putea muta muntii, de ce un Puric nu ar putea el face acest lucru!?
Doamne ajuta - multzumim Doamne!

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .