Treceți la conținutul principal

Ganduri brumate de luna, mai fericiti ca oricand!

Motto:
"Marcel Proust - A la recherche du temps perdu, Du côté de chez Swann, I. Combray"

Copyright © 2009 Gingasia, Bucuresti

Zilele acestea am avut o prioritate cu organizarea casei. Am trecut prin momente dificile, am vrut sa renunt la planurile pe care mi le facusem cu mult timp in urma, dar contele m-a sustinut indeaproape in fiecare pas al nostru, frumos inceput... ! Chiar il intrebam de ce toate merg asa de prost in tara asta ?

Pai, lucrurile sunt simple ! Nimeni nu are constiinta lucrului bine facut, nimeni nu lucreaza cu pasiune în profesia sa, sau si mai rau, pentru a castiga se reprofileaza in te miri ce meserii. Nu stiu daca oamenii mai au astazi taria de a se intreba: Care este pasiunea mea reala? Fug dupa un castig mare, negasindu-si propria lor valoare. Merg chiar mai departe: pe plan profesional, vor reusi, dar pe plan personal, in viata individuala, nu vor fi ei însisi. Vor fi mereu constransi de ceva si de cineva, de nebunia unui castig provizoriu - material. Adevaratul castig este linistea si fericirea unui camin împlinit…!

Cu toti cautam linistea, dar putini sunt cei care o regasesc... te iubeam inainte de a te cunoaste!
Multumesc, contele meu! :)

Comentarii

Mariana a spus…
,,Adevaratul castig este linistea si fericirea unui camin împlinit…!"

Adevărat! Adevărat!
În Biblie se spune că mai bine un prânz linişttit cu verdeţuri decât un bou îngrăşat şi nelinişte în casă.

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .