Treceți la conținutul principal

Lacatele dragostei!

Iata ce initiativa interesanta din partea domnului Malaimare, felicitari !


Catre toti bloggerii prieteni, catre toti cei care stiu ca a impune un mod de gandire este un lucru greu, greu de tot!

Am incercat sa propun locuitorilor Cartierului Militari o poveste de dragoste, bazata pe cateva informatii pe care le-am cules de pe la batranii din cartier. Aceasta poveste sta la baza proiectului LACATELE DRAGOSTEI, proiect care propune, tuturor celor care doresc sa-si intareasca dragostea marturisita cu atributul eternitatii teatrului, un gest simbolic, incarcat de semnificatii dintre cele mai profunde : sa prinda in gardul Teatrului Masca doua lacate unite in toarta si sa arunce cheile. Cand vom avea 20.000 de lacate in gard, lumea intreaga va sti ca locul adevaratei iubiri este coltul facut de Bul Uverturii cu strada Dealul Tugulea, adica Teatrul Masca, adica locul in care se permite orice gand, orice zambet, orice lacrima.
Veniti cu totii de Valentine,s Day, adica sambata si prindeti-va iubirea in gardul eternitatii. Lacate gasiti la casa teatrului, dar pot fi aduse si de acasa. Ar fi grozav sa va inscrieti pe ele si numele si, daca puteti sa va permiteti risipa, puneti si o floare langa povestea inscrisa pe tablita care este prinsa in gard langa statuia PUPIC.
Pentru voi toti, noi, cei de la Masca, jucam in acea seara INDRAGOSTITII.
Iubiti-va, si prindeti in toartele lacatelor toata hotararea de a fi mai buni si mai intelegatori. Primavara care vine ar trebui sa ne gaseasca mai uniti si mai hotarati sa ne aparam frumusetile, cele pe care le stim, cele pe care le-am invatat, cele pe care le avem, fiecare dintre noi, in sufletele noastre.

Cu drag,
Malaimare

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .