Treceți la conținutul principal

Lacatele dragostei!

Iata ce initiativa interesanta din partea domnului Malaimare, felicitari !


Catre toti bloggerii prieteni, catre toti cei care stiu ca a impune un mod de gandire este un lucru greu, greu de tot!

Am incercat sa propun locuitorilor Cartierului Militari o poveste de dragoste, bazata pe cateva informatii pe care le-am cules de pe la batranii din cartier. Aceasta poveste sta la baza proiectului LACATELE DRAGOSTEI, proiect care propune, tuturor celor care doresc sa-si intareasca dragostea marturisita cu atributul eternitatii teatrului, un gest simbolic, incarcat de semnificatii dintre cele mai profunde : sa prinda in gardul Teatrului Masca doua lacate unite in toarta si sa arunce cheile. Cand vom avea 20.000 de lacate in gard, lumea intreaga va sti ca locul adevaratei iubiri este coltul facut de Bul Uverturii cu strada Dealul Tugulea, adica Teatrul Masca, adica locul in care se permite orice gand, orice zambet, orice lacrima.
Veniti cu totii de Valentine,s Day, adica sambata si prindeti-va iubirea in gardul eternitatii. Lacate gasiti la casa teatrului, dar pot fi aduse si de acasa. Ar fi grozav sa va inscrieti pe ele si numele si, daca puteti sa va permiteti risipa, puneti si o floare langa povestea inscrisa pe tablita care este prinsa in gard langa statuia PUPIC.
Pentru voi toti, noi, cei de la Masca, jucam in acea seara INDRAGOSTITII.
Iubiti-va, si prindeti in toartele lacatelor toata hotararea de a fi mai buni si mai intelegatori. Primavara care vine ar trebui sa ne gaseasca mai uniti si mai hotarati sa ne aparam frumusetile, cele pe care le stim, cele pe care le-am invatat, cele pe care le avem, fiecare dintre noi, in sufletele noastre.

Cu drag,
Malaimare

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Bookfest 2017

Bookfest 2017, care va avea loc între 24 și 28 mai, la Romexpo, promite că vine cu reduceri mari la multe titluri dintre cele peste 1.000.000 de volume expuse – „Cele peste 200 de edituri prezente propun celor care vor veni la Bookfest prețuri cu până la 80% mai mici decât cele practicate în mod obișnuit în librării”. 
În plus, „Copiii vor avea salonul lor de carte, Bookfest Junior, care va grupa toate evenimentele dedicate celor mici, cele mai multe fiind programate să se desfășoare chiar în standul Bookfest Junior de la etajul pavilionului C1”, ceea ce ni se pare o veste excelentă – ne-a plăcut anul trecut la Bookfest Junior!
Tocmai de aceea, în așteptarea tuturor veștilor proaspete de pe frontul Bookfest, am pregătit, împreună cu Asociația Editorilor din România, organizatorii salonului de carte, un concurs special pentru bookaholici, în cadrul căruia oferim 4 vouchere în valoare de 100 de lei fiecare. Așa, să ai spor mai mare la cumpărături.  sursa