Treceți la conținutul principal

Lansarile de la Editura Noi Media Print

Galeria Noi a gazduit lansarea a trei albume dedicate artei si culturii romanesti ale Editurii Noi Media Print, in prezenta unor invitati de marca din peisajul cultural si monahal romanesc.


"Arta 1900 in Romania" scrisa de Ada Stefanut;"Arta de traditie bizantina in Romania" autor monahia Atanasia Vaetisi de la Manastirea Stavropoleos ;"Barocul romanesc. Gesturi de autoritate, replici si ecouri" de Constantin Hostiuc reprezinta continuarea colectiei "Discover Romania", o colectie inaugurata anul trecut de catre Editura Noi, prin lucrarea "Pictura murala gotica din Transilvania" apartinand Danei Jenei.

La toate cele trei albume exista si o versiune in limba engleza pentru a largi si mai mult aria potentialilor interesati. Albumele sunt realizate intr-o maniera dinamica, cu foarte multe imagini, provenite de pe o arie larga de raspandire din tara, iar limbajul nu este unul foarte tehnic.

Sursa: Editura Noi Media Print
In luna martie este programata la MNAR o perspectiva asupra artelor Barocului italian.
UN CEAS PENTRU ARTA (vizita ghidata in expozitie)
Joi, 5 martie, orele 16.00Tarif: 8 lei (bilet de intrare in Galeria de Arta Europeana) / participant
RENDEZ-VOUS CULTURAL (prelegere insotita de material ilustrativ)
Sambata, 14 martie, orele 11.00
Tarif: 8 lei (bilet de intrare in Galeria de Arta Europeana) + 5 lei (taxa de Rendez-vous/ participant)
OPERA SUB CLAR DE...LUPA (prezentarea detaliata a tabloului "Fecioara cu Pruncul" de Orazio Gentileschi)
Joi, 19 martie, orele 16.00Tarif: 8 lei (bilet de intrare in Galeria de Arta Europeana)/participant
Participarea se face pe baza de programare la telefon: 021/314. 81. 19 sau prin e-mail: cosmin.ungureanu@ art.museum. ro.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .