Treceți la conținutul principal

Parfumul care miroase a bibliotecaAdori sa citesti, iar partenerul tau e pasionat de carti la fel ca si tine? Poate ar trebui, in acest caz, sa te orientezi spre parfumul cu miros de... biblioteca, care e garantat sa-i innebuneasca pana si pe cei mai cuminti "soareci de biblioteca"...Parfumul "In the Library" (In biblioteca, n.r.), creatie a lui Christopher Brosius, poate fi acum achizitionat online, informeaza Glamour. Parfumul miroase ca si "o editie princeps, cu autograf, din romanul preferat, a legaturi de piele ruseasca sau marocana, panza invechita si o unda de ceara de parchet". Pentru cei interesati, are un miros similar moscului, are o aroma grea si sexy si poate fi purtat si de femei si de barbati. Pentru suma de 60 de dolari, orice pasionat de carti isi poate achizitiona 15 mililitri din "distilatul de biblioteca".
Sursa: ziare.ro

Comentarii

@ d ! n @ a spus…
mie imi pare idee minunataaaaa:)) insa o colega imi spunea "stau cateva ore in depozit si-am rezolvat!"...
Gingasia a spus…
Corect, asa este, cunosc foarte bine mirosul de arhiva si biblioteca!
Dan a spus…
asta e pretul modernizarii... in alte biblioteci mai evoluate, a disparut adevaratul parfum al cartilor... totul e aseptic, inodor... la ei se scoate pe piata mirosul de biblioteca si carte... noi ne parfumam 8 ore pe zi la liber...

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .