Treceți la conținutul principal

Sa salvam Biblioteca Nationala !

Initiativa KOSSON poate fi urmata de toti!

Nimeni nu-şi doreşte o situaţie fără ieşire pentru Biblioteca Naţională, care ne aparţine tuturor.

Dacă doriţi, puteţi scoate din impas Biblioteca Naţională. Soluţii există, dar acestea nu trebuie să mai întârzie.

Semnează petiţia online şi multiplică vocile celor care doresc să ajute

http://www.petitieonline.ro/petitie/biblioteca_nationala_a_romaniei_cauta_casa-p57682054.html

Puteţi ajuta preluând banerul pe site-ul dumneavoastră:


1

Preluaţi acest cod în pagina dumneavoastră de aici


Sau faceţi un link direct către:

http://farm4.static.flickr.com/3275/3280082633_5489921fc5_o.gif


Bibliotecă Naţională, caut casă!

Comentarii

Flavius a spus…
Servus!
Am vazut reportajul de pe Antena 3. Este trist si strigator la cer ce se intimpla... "Daţi un leu pentru Biblioteca"... aşa ceva ar trebui iniţiat.
Cele bune!
Gingasia a spus…
Da, Flavius asa este! poate ne ajuti sa initiem o astfel de campanie!

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .