Treceți la conținutul principal

Jurnalul National va lansa de maine colectia de carti de literatura romana "Biblioteca pentru toti"

În fiecare miercuri, numai cu Jurnalul Naţional, începând din 18 martie cartile literaturii romane.

Primele titluri programate sa apara in colectie sunt:


Pretul unui volum este de 10,9lei. Colectia de carti de literatura romaneasca "Biblioteca pentru toti" va fi distribuita in toate chioscurile de presa si abonatilor la Jurnalul Plus.

SURSA: http://www.jurnalul.ro/

Comentarii

Fluturaş a spus…
Buna initiativa! Dar ... din pacate e foarte greu de procurat aceste carti.
Gingasia a spus…
Fluturas nu este foarte greu daca faci abonament la ziar!:)
Fluturaş a spus…
Asta stiu ... :)
Dar, sincer, mie nu-mi convine sa fac abonament deoarece presa o citesc pe internet. Plus ca mai sunt cazuri in care abonatii nu intra in posesia cartilor deoarece postasul nu-i gaseste acasa sau cutia postala nu este suficient de incapatoare pentru o carte.
NyCk! a spus…
fluturas,ai dreptate.....carete de la Adevarul Orasul cu salcami-Mihail sebastian,nu am primit-o,deoarece nu era nimeni acasa,iar cutia postala era prea mica.Astfel,eu m-am dus la posta,iar acolo mi s-a spus ca aceea carte mi-a fost adusa la domiciliu.ba din contra,mi s-a spus ca s-a si semnat pentru ea!Culmea
Fluturaş a spus…
Nyck, acuma s-au simplificat treburile. Cartile se gasesc la toate chioscurile de ziare. E simplu de procurat si cartile de la Adevarul.
Mult succes!

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .