Treceți la conținutul principal

Lansarea volumului „Coroana Română la 140 de ani”

Luni, 16 martie, la ora 12:00, la Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR), în prezența unor membri ai Casei Regale a României va avea loc lansarea albumului intitulat Coroana română la 140 de ani, scris de Principesa Margareta și Principele Radu și publicat de Curtea Veche Publishing. Volumul va fi pus în vânzare cu prilejul lansării și în librarii. Albumul cuprinde biografiile tuturor membrilor celor cinci generaţii ale Familiei Regale, însoţite de imagini ce îi surprind pe aceştia atât în ipostaze publice, cât și private, în unele dintre cele mai semnificative momente ale Casei Regale a României din cei 142 de ani ce au trecut de la venirea în țară a lui Carol I. Provenind din colecţia Familiei Regale și din cele aparţinând unor colecţionari privaţi, unele dintre aceste fotografii sunt absolut inedite pentru publicul roman, ce se va familiariza, prin intermediul lor, cu destinul suveranilor care au influenţat în mod major istoria României contemporane.
Accesul publicului și al presei este liber. Apreciem confirmările de prezență în prealabil din partea presei, telefonic sau prin e-mail. Pentru mai multe detalii, vă invitam să contactaţi Biroul de presă al Majestăţii Sale Regelui Mihai. Contact: Adriana Lungu, Coordonator PR, tel: 021 319 09 72, fax: 021 319 08 92, mobil: 0724 222 750.
Sursa: www.cultura.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .