Treceți la conținutul principal

Liber la fabrica de diplome in Romania

Revoltata si atat de aceasta stire.....!
"Camera Deputaţilor, populată cu parlamentari-profesori, a dat din nou liber privaţilor la doctorate şi masterate, deşi preşedintele Băsescu întorsese legea în Parlament.
Deputaţii au reconfirmat prin vot, săptămâna trecută, înfiinţarea de doctorate şi masterate de către orice universitate acreditată. Astfel, ei permit oricărei facultăţi să-şi organizeze cursuri postuniversitare fără niciun control de competenţă al programelor de studii. Preşedintele Comisiei de învăţământ din Camera Deputaţilor, Cristian Dumitrescu, el însuşi în conflict de interese, ca soţ al rectorului de la Universitatea particulară „Dimitrie Cantemir”, una dintre instituţiile vizate de lege, a votat şi el împotriva calităţii diplomelor de doctorat şi de masterat, ca şi alţi deputaţi care sunt cadre didactice la universităţi. Anul trecut, preşedintele Traian Băsescu a trimis la reexaminare în Parlament o lege care respingea Ordonanţa de Urgenţă 89/2008 (prin care Guvernul stabilise criterii ferme de cernere a facultăţilor care pot organiza doctorate şi masterate). "
Continuarea articolului aici

Comentarii

Laurentiu a spus…
Buna ziua ....Ati putea sa-mi spuneti si mie de unde iau un panou pentru blogger asa ca al dvs pe doua coloane?

Imi place mult panoul cu doua coloane pe stanga si pe dreapya..Daca nu va deranjeaza Imi puteti spune si mie de unde sa iau un astfel de panou?
Gingasia a spus…
Da, Laurentiu:
http://webtalks.blogspot.com/2007/04/downlaod-three-column-new-blogger.html

Iti doresc mult succes!
Laurentiu a spus…
Multumesc mult ...Intre timp am mai gasit un panou (template) ...
Blogul meu este www.vestitorul.blogspot.com
Doamne ajuta!
Laurentiu a spus…
Si inca o adresa interesanta iti recomand si tie
http://freeskins.blogspot.com/
Laurentiu a spus…
Iti place blogul meu...Mie imi place al tau :)
Gingasia a spus…
Da, Laurentiu te-am vizitat! sa fie un inceput binecuvantat...!

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .