Treceți la conținutul principal

Liber la fabrica de diplome in Romania

Revoltata si atat de aceasta stire.....!
"Camera Deputaţilor, populată cu parlamentari-profesori, a dat din nou liber privaţilor la doctorate şi masterate, deşi preşedintele Băsescu întorsese legea în Parlament.
Deputaţii au reconfirmat prin vot, săptămâna trecută, înfiinţarea de doctorate şi masterate de către orice universitate acreditată. Astfel, ei permit oricărei facultăţi să-şi organizeze cursuri postuniversitare fără niciun control de competenţă al programelor de studii. Preşedintele Comisiei de învăţământ din Camera Deputaţilor, Cristian Dumitrescu, el însuşi în conflict de interese, ca soţ al rectorului de la Universitatea particulară „Dimitrie Cantemir”, una dintre instituţiile vizate de lege, a votat şi el împotriva calităţii diplomelor de doctorat şi de masterat, ca şi alţi deputaţi care sunt cadre didactice la universităţi. Anul trecut, preşedintele Traian Băsescu a trimis la reexaminare în Parlament o lege care respingea Ordonanţa de Urgenţă 89/2008 (prin care Guvernul stabilise criterii ferme de cernere a facultăţilor care pot organiza doctorate şi masterate). "
Continuarea articolului aici

Comentarii

Laurentiu a spus…
Buna ziua ....Ati putea sa-mi spuneti si mie de unde iau un panou pentru blogger asa ca al dvs pe doua coloane?

Imi place mult panoul cu doua coloane pe stanga si pe dreapya..Daca nu va deranjeaza Imi puteti spune si mie de unde sa iau un astfel de panou?
Gingasia a spus…
Da, Laurentiu:
http://webtalks.blogspot.com/2007/04/downlaod-three-column-new-blogger.html

Iti doresc mult succes!
Laurentiu a spus…
Multumesc mult ...Intre timp am mai gasit un panou (template) ...
Blogul meu este www.vestitorul.blogspot.com
Doamne ajuta!
Laurentiu a spus…
Si inca o adresa interesanta iti recomand si tie
http://freeskins.blogspot.com/
Laurentiu a spus…
Iti place blogul meu...Mie imi place al tau :)
Gingasia a spus…
Da, Laurentiu te-am vizitat! sa fie un inceput binecuvantat...!

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .