Treceți la conținutul principal

Cartile pe care nu am apucat sa le cumpar!

V-as ruga sa participati alaturi de mine la aceasta initiativa. Copiati codul html de mai jos in bara blogului dumneavoastra.Va multumesc !

<a href="http://gingasia.blogspot.com"><img src="http://i188.photobucket.com/albums/z155/simpaty28/micsorata.jpg"/></a>
Arhitectura si decoratia interioara in slujba monarhiei (1875-1925) de Marian Constantin


Mihail Kogălniceanu şi Costache Negruzzi. Carte de bucate boiereşti. Două sute de reţete cercate de bucate, prăjituri şi alte trebi gospodăreşti.


Jurgea-Negrilesti, Gh. Troica amintirilor. Sub patru regi . Bucuresti: Editura Cartea Românească, 2007, 496 p. Ediţia a II-a revăzută şi adăugită Prefaţă de Constantin Ţoiu

Costescu, George. Bucurestii vechiului regat. Editura Capitel, 2007.216 p.
Cronologia Bucureştilor, 1459-1989 a lui Parusi, scoasă de Compania (20 septembrie 1459-31 decembrie 1989)
Zilele, faptele, oamenii Capitalei de-a lungul a 530 de ani


Pillat, Nicolae I. Siluete din familia Bratianu. Bucuresti: Editura Vremea, 2008.

Dragu-Dimitriu, V. Doamne şi domni la răspântii bucureştene . Bucuresti: Editura Vremea, 2008.


Comentarii

Anonim a spus…
Felicitari pt toate aceste informatii! Am citit toate trimiterile fiecarei carti si mi le-as lua fara sa stau pe ganduri! Ma fascineaza monarhia,amanunte din trecut,sa le simt parfumul incarcat cu-atatea nuante...Multumesc pentru alegerea lor! Rodi

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .