Treceți la conținutul principal

Primavara cadourilor la Palatul National al Copiilor

Firma Amplus International Ltd. cu sprijinul Primariei sectorului IV, organizeaza la Palatul National al Copiilor( Bucuresti, Bd Tineretului, nr. 8-10), cea de-a VII-a editie a SALONULUI EXPOZITIONAL PRIMAVARA CADOURILOR,in perioada 2-5 aprilie 2009.Reputate firme expozante vor oferi publicului vizitator posibilitatea achizitionarii de cadouri pentru toate varstele si pentru toate gusturile, in preajma Sfintelor Sarbatori Pascale, si anume: confectii si incaltaminte pentru adulti si copii, dulciuri, jucarii, decoratiuni interioare, bijuterii, cosmetice, marochinarie, articole din piele si multe altele.Specialitatile cofetariei si bucatariei italiene, costumele indragitelor personaje, Barbie, Spiderman, Mickey, etc. obiectele de artizanat peruan, deliciosii colaci Kurtos, preparati la comanda, intregesc gama variata a atractiilor pe care oricine si le poate procura la preturi avantajoase. Momentele artistice, prezenta unor vedete, oferirea de samplinguri si tombolele vor agrementa climatul intregii manifestari.

Programul de vizitare este zilnic intre orele 11,00-19,00( ultima zi 11,00-16,00)

Intrarea va fi libera.

Organizatorul asteapta cu placere publicul vizitator de toate varstele la PRIMAVARA CADOURILOR.

Sursa: www.comunicatemedia.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .