Treceți la conținutul principal

Sa citim impreuna! - Carti pentru copii<a href="http://gingasia.blogspot.com"><img src="http://i188.photobucket.com/albums/z155/simpaty2/micsorata.jpg"/></a>


Ioanichie Balan, arhim. Istorioare duhovnicesti. Editura Manastirea Sihastria .
Cuprins aiciDowley, Tim, dr. Atlas biblic. Editura Societatea Misionara (SBIR) . 32 p.
Atlasul include:
30 de harti
Repertoar geografic al tinuturilor biblice
Text explicativ
*** Cele mai frumoase 153 de istorisiri minunate adunate de la Sfintii Parinti. Bucuresti: Editura Sophia, 432 p. Pentru a-i învata pe copiii nostri calea vietuirii curate, adesea nu sunt suficiente metodele pedagogice laice. Din multimea cartilor de suflet folositoare au fost culese aceste cuvinte ale Sfintilor Parinti si îndreptate pentru a fi pe întelesul copiilor.*** In cautarea bucuriei. Povestiri pentru copii, parinti si bunici. Bucuresti: Editura Sophia, 176 p.Tiziana Valpiana, Matilde Parona . Retete pentru alimentatia copilului. Bucuresti: Editura All , 2009 . 136 p.

*** Cuburi cu animale - La ferma. Editura Flamingo GD, 2009. 214 p.


Zakrewski Marius, Godun Cristina Daniela . Invatarea limbii engleze cu ajutorul povestilor. Editura Flamingo GD, 2009. 214 p.
Povestile in limba engleza ii vor indemna pe copii sa invete in mod natural limba engleza. Jocurile si exercitiile ii vor ajuta sa-si insuseasca mai repede cuvintele noi.*** Animale din toata lumea. Editura Flamingo GD, 2009. 173 p.
Orpheus Books . Enciclopedia stiintelor pentru copii. Bucuresti: Editura Corint, 2009. 128 p.


Sunt prezentate stelele si galaxiile, sistemul solar, Pamantul si Luna, fenomenele naturale, corpul uman, animalele si vegetatia, climatele, continentele lumii, religia, limbile si scrierea, masurarea timpului, cinematograful si instrumentele muzicale, transporturile de-a lungul timpului, istoria omenirii si multe altele.

Comentarii

alinadel a spus…
Enciclopedia stiintelor cred ca i-ar da gata pe baietii mei; se poate cumpara online?
Foarte buna aceasta postare!
Gingasia a spus…
Da, Alina la Corint la urmatoarea adresa: http://edituracorint.ro/shop/item.asp?itemid=1498!
sa va fie cu folos si pup baietii!

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .