Treceți la conținutul principal

Sa citim impreuna! - Carti pentru copii<a href="http://gingasia.blogspot.com"><img src="http://i188.photobucket.com/albums/z155/simpaty2/micsorata.jpg"/></a>


Ioanichie Balan, arhim. Istorioare duhovnicesti. Editura Manastirea Sihastria .
Cuprins aiciDowley, Tim, dr. Atlas biblic. Editura Societatea Misionara (SBIR) . 32 p.
Atlasul include:
30 de harti
Repertoar geografic al tinuturilor biblice
Text explicativ
*** Cele mai frumoase 153 de istorisiri minunate adunate de la Sfintii Parinti. Bucuresti: Editura Sophia, 432 p. Pentru a-i învata pe copiii nostri calea vietuirii curate, adesea nu sunt suficiente metodele pedagogice laice. Din multimea cartilor de suflet folositoare au fost culese aceste cuvinte ale Sfintilor Parinti si îndreptate pentru a fi pe întelesul copiilor.*** In cautarea bucuriei. Povestiri pentru copii, parinti si bunici. Bucuresti: Editura Sophia, 176 p.Tiziana Valpiana, Matilde Parona . Retete pentru alimentatia copilului. Bucuresti: Editura All , 2009 . 136 p.

*** Cuburi cu animale - La ferma. Editura Flamingo GD, 2009. 214 p.


Zakrewski Marius, Godun Cristina Daniela . Invatarea limbii engleze cu ajutorul povestilor. Editura Flamingo GD, 2009. 214 p.
Povestile in limba engleza ii vor indemna pe copii sa invete in mod natural limba engleza. Jocurile si exercitiile ii vor ajuta sa-si insuseasca mai repede cuvintele noi.*** Animale din toata lumea. Editura Flamingo GD, 2009. 173 p.
Orpheus Books . Enciclopedia stiintelor pentru copii. Bucuresti: Editura Corint, 2009. 128 p.


Sunt prezentate stelele si galaxiile, sistemul solar, Pamantul si Luna, fenomenele naturale, corpul uman, animalele si vegetatia, climatele, continentele lumii, religia, limbile si scrierea, masurarea timpului, cinematograful si instrumentele muzicale, transporturile de-a lungul timpului, istoria omenirii si multe altele.

Comentarii

alinadel a spus…
Enciclopedia stiintelor cred ca i-ar da gata pe baietii mei; se poate cumpara online?
Foarte buna aceasta postare!
Gingasia a spus…
Da, Alina la Corint la urmatoarea adresa: http://edituracorint.ro/shop/item.asp?itemid=1498!
sa va fie cu folos si pup baietii!

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .