Treceți la conținutul principal

Targul International de Carte Librex Iasi 2009

In perioada 6-10 mai 2009 se desfasoara Targul International de Carte Librex ce se va desfasura la Sala Polivalenta din Iasi.

Dintre obiectivele Târgului Internaţional de Carte LIBREX amintim: promovarea culturii prin focalizarea atenţiei asupra rolului său esenţial în formarea şi evoluţia societăţii; se oferă publicului o ocazie privilegiată de a descoperi noutăţile în materie de producţie intelectuală, literară, ştiinţifică; contribuie la stimularea practicii lecturii; creează un cadru propice dezvoltării parteneriatelor profesionale în domeniile editării şi difuzării cărţii, precum şi pentru acţiuni culturale, la care participă oameni de cultură, personalităţi, specialişti, public interesat; promovează dialogul şi schimburile culturale; favorizează interacţiunea între carte şi noile

Dintre noile aparitii ale Editurii Lumen prezentate in cadrul Targului International de Carte Librex Iasi amintim urmatoarele:
-Iasul in literatura autori Antonio Sandu si Anamaria Boboc
-Cladiri de patrimoniu in municipiul Iasi autori Sandu Antonio, Irina Morariu, Anamaria Boboc
-Femeile sunt de vina autor Gabriela Cretu
-Urasc realismul politic autor Gabriela Cretu
Cea mai recenta aparitie literara a Editurii Lumen este lucrarea autorului Sandu Antonio Tehnici afirmative apreciative in dezvoltarea organizationala. O sociopedagogie a succesului.

Editura Lumen va oferi cititorilor reduceri de preturi cuprinse intre 25% si 80% din preturile de librarie ale cartilor. Si in cadrul acestei editii editura noastra va continua traditia Happy Hour pentru Studenti, sub sloganul Un student, O carte, Un leu, care presupune oferirea posibilitatii de achizitionare a oricarei carti din stand la pretul de 1 RON primei persoane care prezinta un carnet de student vizat la zi in intervalul in care este afisata in stand sigla Happy Hour.

In cadrul standului Editurii Lumen din cadrul Targului International de Carte Librex Iasi, cei interesati pot primi informatii cu privire la Programul de Promovare a Tinerilor Cercetatori ce se derula o noua editie de selectie in perioada 1-30 mai 2009 (sesiune semestriala de selectie a unor lucrari stiintifice, in domeniile filosofie, sociologie, asistenta sociala, teologie, literatura, stiinte economice, stiinte politice, drept jurnalism.), precum si despre celelalte programe desfasurate in cadrul Editurii LUMEN.

Informatii suplimentare puteti obtine la adresa: www.edituralumen.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Bookfest 2017

Bookfest 2017, care va avea loc între 24 și 28 mai, la Romexpo, promite că vine cu reduceri mari la multe titluri dintre cele peste 1.000.000 de volume expuse – „Cele peste 200 de edituri prezente propun celor care vor veni la Bookfest prețuri cu până la 80% mai mici decât cele practicate în mod obișnuit în librării”. 
În plus, „Copiii vor avea salonul lor de carte, Bookfest Junior, care va grupa toate evenimentele dedicate celor mici, cele mai multe fiind programate să se desfășoare chiar în standul Bookfest Junior de la etajul pavilionului C1”, ceea ce ni se pare o veste excelentă – ne-a plăcut anul trecut la Bookfest Junior!
Tocmai de aceea, în așteptarea tuturor veștilor proaspete de pe frontul Bookfest, am pregătit, împreună cu Asociația Editorilor din România, organizatorii salonului de carte, un concurs special pentru bookaholici, în cadrul căruia oferim 4 vouchere în valoare de 100 de lei fiecare. Așa, să ai spor mai mare la cumpărături.  sursa