Treceți la conținutul principal

Targul International de Carte Librex Iasi 2009

In perioada 6-10 mai 2009 se desfasoara Targul International de Carte Librex ce se va desfasura la Sala Polivalenta din Iasi.

Dintre obiectivele Târgului Internaţional de Carte LIBREX amintim: promovarea culturii prin focalizarea atenţiei asupra rolului său esenţial în formarea şi evoluţia societăţii; se oferă publicului o ocazie privilegiată de a descoperi noutăţile în materie de producţie intelectuală, literară, ştiinţifică; contribuie la stimularea practicii lecturii; creează un cadru propice dezvoltării parteneriatelor profesionale în domeniile editării şi difuzării cărţii, precum şi pentru acţiuni culturale, la care participă oameni de cultură, personalităţi, specialişti, public interesat; promovează dialogul şi schimburile culturale; favorizează interacţiunea între carte şi noile

Dintre noile aparitii ale Editurii Lumen prezentate in cadrul Targului International de Carte Librex Iasi amintim urmatoarele:
-Iasul in literatura autori Antonio Sandu si Anamaria Boboc
-Cladiri de patrimoniu in municipiul Iasi autori Sandu Antonio, Irina Morariu, Anamaria Boboc
-Femeile sunt de vina autor Gabriela Cretu
-Urasc realismul politic autor Gabriela Cretu
Cea mai recenta aparitie literara a Editurii Lumen este lucrarea autorului Sandu Antonio Tehnici afirmative apreciative in dezvoltarea organizationala. O sociopedagogie a succesului.

Editura Lumen va oferi cititorilor reduceri de preturi cuprinse intre 25% si 80% din preturile de librarie ale cartilor. Si in cadrul acestei editii editura noastra va continua traditia Happy Hour pentru Studenti, sub sloganul Un student, O carte, Un leu, care presupune oferirea posibilitatii de achizitionare a oricarei carti din stand la pretul de 1 RON primei persoane care prezinta un carnet de student vizat la zi in intervalul in care este afisata in stand sigla Happy Hour.

In cadrul standului Editurii Lumen din cadrul Targului International de Carte Librex Iasi, cei interesati pot primi informatii cu privire la Programul de Promovare a Tinerilor Cercetatori ce se derula o noua editie de selectie in perioada 1-30 mai 2009 (sesiune semestriala de selectie a unor lucrari stiintifice, in domeniile filosofie, sociologie, asistenta sociala, teologie, literatura, stiinte economice, stiinte politice, drept jurnalism.), precum si despre celelalte programe desfasurate in cadrul Editurii LUMEN.

Informatii suplimentare puteti obtine la adresa: www.edituralumen.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .