Treceți la conținutul principal

Ce cărţi ai face oricând cadou?cotidianul.ro, împreună cu Librăria Cartureşti, vă invită să spuneţi ce cărţi credeţi că sunt cele mai importante, pe care ar trebui să le citească oricine, acelea pe care le-aţi face oricând cadou. Căutaţi una dintre ele în librărie.carturesti.ro, scrieţi-i cea mai convingătoare recenzie şi puteţi câştiga una dintre cărţile de referinţă pe care le oferim.

Am întâlnit de multe ori de-a lungul timpului cărţi care ne-au făcut să vedem viaţa altfel după ce le-am citit, care ne-au oferit o nouă perspectivă asupra lucrurilor, din care am învăţat, care ne-au îmbogăţit şi ne-au pregătit pentru experienţele ulterioare. Sunt cărţi de care ne-am îndrăgostit, la care ne gândim aşa cum ne gândim la nişte prieteni dragi sau mentori.

Vrem să aflăm care sunt aceste cărţi pentru voi, cărţile pe care le recomandaţi cel mai des, pe care le-aţi face cadou persoanelor apropiate, pentru a le transmite un mesaj. Realizaţi un top 10 cărţi pe care le-aţi face cadou, căutaţi una dintre ele pe librărie.carturesti.ro şi dacă o găsiţi, lăsaţi-ne un link către ea şi o recenzie convingătoare.


Cei dintre voi care scriu cele mai interesante răspunsuri, vor primi una dintre cele trei cărţi de referinţă: 1001 de cărţi de citit într-o viaţă, Istoria frumuseţii şi Istoria Urâtului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .