Treceți la conținutul principal

Lansarile de azi de la Bookfest

Lansare carte : Tudor Caranfil - Istoria cinematografiei în capodopere. Vîrstele peliculei. Volumul Stand B 05, ora 11:30
Organizator : Polirom
Invitati : Mihai Fulger, Adrian Şerban


Lansare antologie în două volume : Gabriela Omăt - Modernismul literar românesc în date (1880-2000)
Stand C 4, ora 12
Organizator : Institutul Cultural Roman
Invitati : Paul Cernat si Paul Cornea


Stand A 01, ora 12
Organizator : Corint
Peggy Post si Cindy Post Senning – Codul Bunelor Maniere la masa pentru copii
Continuarea bestsellerului CODUL BUNELOR MANIERE pentru copii vândut în România în peste 45 000 de exemplare!


Lansare carte : Lucia Hossu-Longin - Fata in fata cu Generalul Pacepa
Stand B 07, ora 12:30
Organizator : Humanitas
Invitati : Gabriel Liiceanu, Lucia Hossu-Longin, Emil Hurezeanu


Lansare carte : Ioana Pârvulescu - Întoarcere în secolul 21
Stand B 07, ora 13:30
Organizator : Humanitas
Invitati : Ioana Pârvulescu, Alex Leo Şerban, Gabriel Liiceanu


Lansare carte : Oana Pellea - Jurnal
Stand B 07, ora 14
Organizator : Humanitas
Invitati : Oana Pellea, Ioana Pârvulescu, Dan C. Mihăilescu, Gabriel Liiceanu


Lansare carte : Alex Stefănescu
Stand B 07, ora 15:30
Organizator : Humanitas
Invitati : Alex Stefănescu,Alessandra Stoicescu, Liana Patrasscu - Cum te poti rata ca scriitor


Lansare carte : Dan C. Mihăilescu - Despre omul din scrisori. Mihai Eminescu
Stand B 07, ora 16:30
Organizator : Humanitas
Invitati : Dan C. Mihăilescu, Lidia Bodea

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .