Treceți la conținutul principal

Lansarile de la Bookfest de la Editura Vremea

Editura Vremea va invita la Bookfest 2009, intre 17 si 21 iunie, la standul 12, din Pavilionul 15.

Vom organiza mai multe lansari de carte, astfel:

Vineri, 19.06, ora 14.00
Stefan Dimitriu - Lasa zilei scarba ei

Sambata, 20.06, ora 13.00
Carti noi in Colectia FID - Fapte, Idei, Documente
Ernest Bernea - Sociologie si etnografie romaneasca. Ordinea spirituala
Aurel Sergiu Marinescu - O contributie la istoria exilului romanesc, vol. IX
Dr. Constantin Angelescu - Nicolae C. Paulescu. Omul si opera medicala
Corey Robin - Frica. Istoria unei idei politice
Miruna Lepus - Despre Eminescu si ce am invatat descoperindu-l
Sergiu Celibidache - Scrisori catre Eugen Trancu-Iasi

Sambata, 20.06, ora 14.00
Carti noi in Colectia Planeta Bucuresti
Lelia Zamani - Negustori, negustorasi si negustoreli in vechiul Bucuresti

Silvia Colfescu - Pisici din Bucuresti. Cats of Bucharest
Duduta Olian - Bucurestii sufletului


O carte unica - Molvania, o tara neatinsa de binefacerile dentisticii moderne


Program Bookfest 2009:

miercuri, 17 iunie - intre orele 10:00 si 20:00

joi, 18 iunie – intre orele 10:00 si 20:00

vineri, 19 iunie - intre orele 10:00 si 22:00

sambata, 20 iunie - intre 10:00 si 20:00

duminica 21 iunie - intre orele 10:00 si 18:00

Sursa: email

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .