Treceți la conținutul principal

S-a deschis prima „Librărie Adevărul“!

Lanţ de librării în oraşe importante

„Adevărul“ va deschide, în vara aceasta, librării asemănătoare şi în zonele centrale ale unor mari oraşe, precum Timişoara, Craiova, Cluj-Napoca şi Iaşi.

„Librăriile Adevărul“ reprezintă un concept inedit pe piaţa românească. Este pentru prima dată când un trust de presă deschide un lanţ de librării, prin intermediul căruia încearcă să-şi apropie cititorii, oferindu-le produse şi servicii de calitate, la preţuri fără rival. Adevărul Holding devine, astfel, singurul trust de presă cu propriul lanţ de librării.


Ce puteţi găsi în „Librăria Adevărul“

Colecţia „Disney Clasic“, în ediţie de lux, cartonată şi rezistentă, la doar 11,99 lei. Titluri apărute: „Cartea Junglei“, „101 Dalmaţieni“. Urmează să apară: „Mica sirenă“, „Aladin“, „Frumoasa Adormită“, „Peter Pan“ ş.a.

-Seria „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“ (primele 30 de titluri).

-„Colecţia Adevărul“ - carte de lux: opere complete ale autorilor James Fenimore Cooper, James Clavell, Lev Tolstoi, Karl May, Sven Hassel, Vintilă Corbul, Jack London, Mark Twain, Vlad Muşatescu, Theodor Constantin.

-Filmele „Adevărul“: colecţiile „Aventuri“ (Sergiu Nicolaescu), „Mărgelatu“ (Florin Piersic), „Jandarmii“, „Brigada Diverse“, „Ardelenii“, „Toma Caragiu“, „Mari comedii româneşti“, seria „24“ ş.a.

-Toate publicaţiile Adevărul Holding: ziarul „Adevărul“ cu suplimentele zilnice, „Click!“, „Adevărul de Seară“, „Dilema Veche“, „Dilemateca“, „Forbes“, „Click pentru femei“, „Foreign Policy“.


Program accesibil

Librăria „Adevărul“ are un program flexibil, fiind deschisă toată săptămâna şi va fi aprovizionată constant cu titlurile cele mai căutate, astfel încât cititorii să-şi completeze uşor colecţiile. O puteti gasi pe Bulevardul Magheru nr. 18, lângă Cinema Patria


Programul este următorul:

- Luni-Sâmbătă: 9.00-22.00
- Duminică: 9.00-20.00.

Sursa: Adevarul.ro

Comentarii

Geanina Codita a spus…
O informatie pretioasa. Voi vizita cat de curand o astfel de librarie, pare interesant si accesibil. Multumesc. o zi frumoasa!

Postări populare de pe acest blog

Recomandarile din vacanta de Paste

Puzzle lemn magnetic Remorcherul 3 ani+ Melissa and Doug
Acest joc de de indemanare este pentru pasionatii de masini, necesita atentie sporita, rabdare si precizie. Jocul are un dicton foarte bun de incurajare a baieteilor, sa tracteze masinile cu probleme: Suna la remorcari! Puzzle-ul magnetic "Melissa and Dougdin" din lemn contine o piesa speciala cu magnet care "pescuieste" piesele din lemn de pe tabla de joc. Sunt adepta jucariilor confectionate din materiale rezistente. Lemnul este perfect pentru puzzle-uri pentru că imaginile nu se deteriorează la fel de uşor ca cele din plastic sau din carton.
Cateva beneficii ale jocului de puzzle în dezvoltarea copiilor:
    Puzzle-ul este un joc care pune accent pe comunicare, spun ce văd în imagini    Îmbunătăţeşte coordonarea mână-ochi a celor mici    Îmbunătăţeşte orientarea spaţială    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai bine dimensiunile    Dezvoltă capacitatea copilului de a identifica mai întâi…

Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 17 iunie 2017, ora 11.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) vă așteaptă la o întâlnire interdisciplinară dedicată copiilor dumneavoastră. Alături de amfitrionul evenimentului, Vasile Ernu, vor fi invitate scriitoarea Adina Rosetti şi ilustratoarea Cristiana Radu, un „cuplu” artistic care a realizat două dintre cele mai premiate cărţi din ultima perioadă, volumele ”Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul” şi ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.
Vara acestea MNLR va organiza mai multe evenimente dedicate copiilor, care au ca scop promovarea lecturii în rîndul celor mici. În cadrul acestor evenimente vor fi invitaţi scriitori şi ilustratori de carte pentru copii care îşi vor prezenta propriile lor creaţii.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio France Internationale, TV City, Observator cultural, Contemporanul, AgentiadeCarte, publicaț…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .