Treceți la conținutul principal

S-a deschis prima „Librărie Adevărul“!

Lanţ de librării în oraşe importante

„Adevărul“ va deschide, în vara aceasta, librării asemănătoare şi în zonele centrale ale unor mari oraşe, precum Timişoara, Craiova, Cluj-Napoca şi Iaşi.

„Librăriile Adevărul“ reprezintă un concept inedit pe piaţa românească. Este pentru prima dată când un trust de presă deschide un lanţ de librării, prin intermediul căruia încearcă să-şi apropie cititorii, oferindu-le produse şi servicii de calitate, la preţuri fără rival. Adevărul Holding devine, astfel, singurul trust de presă cu propriul lanţ de librării.


Ce puteţi găsi în „Librăria Adevărul“

Colecţia „Disney Clasic“, în ediţie de lux, cartonată şi rezistentă, la doar 11,99 lei. Titluri apărute: „Cartea Junglei“, „101 Dalmaţieni“. Urmează să apară: „Mica sirenă“, „Aladin“, „Frumoasa Adormită“, „Peter Pan“ ş.a.

-Seria „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“ (primele 30 de titluri).

-„Colecţia Adevărul“ - carte de lux: opere complete ale autorilor James Fenimore Cooper, James Clavell, Lev Tolstoi, Karl May, Sven Hassel, Vintilă Corbul, Jack London, Mark Twain, Vlad Muşatescu, Theodor Constantin.

-Filmele „Adevărul“: colecţiile „Aventuri“ (Sergiu Nicolaescu), „Mărgelatu“ (Florin Piersic), „Jandarmii“, „Brigada Diverse“, „Ardelenii“, „Toma Caragiu“, „Mari comedii româneşti“, seria „24“ ş.a.

-Toate publicaţiile Adevărul Holding: ziarul „Adevărul“ cu suplimentele zilnice, „Click!“, „Adevărul de Seară“, „Dilema Veche“, „Dilemateca“, „Forbes“, „Click pentru femei“, „Foreign Policy“.


Program accesibil

Librăria „Adevărul“ are un program flexibil, fiind deschisă toată săptămâna şi va fi aprovizionată constant cu titlurile cele mai căutate, astfel încât cititorii să-şi completeze uşor colecţiile. O puteti gasi pe Bulevardul Magheru nr. 18, lângă Cinema Patria


Programul este următorul:

- Luni-Sâmbătă: 9.00-22.00
- Duminică: 9.00-20.00.

Sursa: Adevarul.ro

Comentarii

Geanina Codita a spus…
O informatie pretioasa. Voi vizita cat de curand o astfel de librarie, pare interesant si accesibil. Multumesc. o zi frumoasa!

Postări populare de pe acest blog

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Editura Cartea Copiilor lansează „De ce plângem?”

Editura Cartea Copiilor anunţă un nou titlu despre psihologia copiilor, “De ce plângem?” de Andreea Constantin, cu ilustraţii de Maria Constantinescu. Cartea îi ajută pe copii să înţelegă ce este plânsul, ce se întâmplă în corpul lor când plâng şi de ce le pot fi folositoare lacrimile. Cartea prezintă plânsul şi emoţiile atât din punct de vedere psihologic, cât şi biologic, explicând celor mici toate detaliile anatomice într-un mod creativ şi distractiv. De exemplu, copiii pot afla că lacrimile din timpul plânsului sunt deosebite, pentru că, pe lângă apă și sare, în ele se găsesc substanțe speciale produse de corp. Acestea sunt hormonii de stres, care apar din cauza durerii sau a tristeții și e bine să fie daţi afară prin lacrimi, şi endorfinele, un fel de medicament creat de corp pentru a nu mai simţi durerea.
„Am ales să scriu despre plâns fiindcă în cultura noastră acest proces vindecător este descurajat și disprețuit. Copiii, care au atâta nevoie de el, aud deseori m…