Treceți la conținutul principal

Carti si oferte de vara

1. În perioada 22 iunie - 1 septembrie la Cărtureşti recomandările de carte pentru vacanţă au un discount de 20 %, iar recomandările muzicale pentru vacanţă au un discount de 15 %.


Cafea. Cafenele


Inteligenta practica

Seduction: Sinatra Sings of Love
- Frank Sinatra


Inventar -Ada Milea, Romulus Chiciuc2. Daca plecati in vacanta Polirom va face o oferta de 58 de titluri la pret de numai 9,99 lei !
Mai jos cateva carti care mi s-au parut interesante:


Dictionar roman-spaniol de expresii si locutiuni


Limba spaniola. Corespondenta de afaceri

Manual de masaj traditional chinez

Pachet promotional Limba engleza


Pachet promotional Octavian Paler


Pachet promotional Psihologie clinica si psihoterapie


Scurta istorie a Greciei

Sushi pentru incepatori

3. In fiecare luna, Libraria Sophia va face o oferta speciala cu reducere 50%. In aceasta luna puteti beneficia de reducere la urmatoarele titluri:

Materiale si tehnici de pictura in Evul Mediu (reducere 50 la suta)

Dictionar cultural al Bibliei (reducere 50 la suta)

Arhitectura epocii lui Matei Basarab. Vol. 1 (reducere 50 la suta)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O primavara frumoasa!

Dragi prieteni,

Va doresc o primavara insorita, cu multe carti care sa va inspire viata!:)

@Gingasia

KILIPIRIM, 15-19 martie 2017

Miercurea viitoare, pe 15 martie, la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Călăraşi, debutează o nouă ediție a târgului de carte Kilipirim. Toți cei interesați să achiziționeze cărți la prețuri speciale din oferta celor mai importante edituri autohtone au la dispoziție 5 zile în care pot vizita spațiul expozițional: 15-19 martie, zilnic între orele 10.00 și 22.00, accesul fiind gratuit. La targ, iubitorii de lectura vor gasi carti la 1 leu si discounturi substantiale, care ajung si pana la 80%, la standul fiecarei edituri.

„Din 2005 încoace, cum sosește primăvara, iubitorii de lectură din capitală și-au făcut un obicei din a aștepta o nouă ediție a Kilipirim. Ne bucurăm că putem face ca această tradiție să continue și în acest an!

Kilipirim-ul a fost o idee nouă, ce promovează vânzarea de carte direct de la editură, în special titluri aflate la «a doua tinerețe», dar si titluri noi, toate cu discount. Le mulțumim expozanților, care au pregătit, încă o dată, reduc…

Lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”

Luni, 3 aprilie 2017, ora 17.30, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București, la numai o zi după Ziua Internațională a cărții pentru copii și ziua lui H. Ch. Andersen, scriitorul Petre Crăciun vă invită la lansarea volumului ”Povești din Țara Copiilor Fericiți”. Volumul a apărut la editura Zorio și este ilustrat de Anca Smarandache. Invitat special: criticul Alex Ștefănescu. Alături de autor, vor mai participa Anca Smarandache și realizatorul emisiunii ”Bucuria poveștilor”, Adriana Ene.

Petre Crăciun este scriitor de literatură pentru copii, jurnalist, autor de filme documentare și realizator al mai multor emisiuni de televiziune. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România- Filiala Literatură pentru Copii și Tineret și director al portalului Literatură Copii .